TV + Series

Το Netflix κόβει την σειρά κινουμένων σχεδίων της Μέγκαν Μαρκλ

Στο πλαίσιο περικοπών που κάνει η πλατφόρμα, εξαιτίας της μείωσης συνδρομητών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Μέγκαν Μαρκλ
Η Μέγκαν Μαρκλ © EPA/JUSTIN LANE

Το Netflix ακύρωσε την παραγωγή “Pearl”, τη σειρά κινουμένων σχεδίων που δημιούργησε η Μέγκαν Μαρκλ.

Την απόφαση να κόψει την σειρά κινουμένων σχεδίων «Pearl», που δημιούργησε η Μέγκαν Μαρκλ, πήρε το Netflix στο πλαίσιο περικοπών που κάνει η πλατφόρμα, εξαιτίας της μείωσης συνδρομητών.

Το «Pearl» βρισκόταν ακόμα σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το εν λόγω project είχε ανακοινωθεί τον Αύγουστο του 2021, μέσω της εταιρείας Archewell Productions που ανήκει στην ίδια την Μέγκαν και τον σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι.

Το παιδικό θα αφορούσε τις περιπέτειες ενός 12χρονου κοριτσιού, το οποίο αντλεί έμπνευση από διαφορετικές γυναίκες, από τις οποίες έχει επηρεαστεί η Μέγκαν.

Η Μέγκαν είχε δηλώσει σχετικά με την σειρά πως «όπως πολλά κορίτσια στην ηλικία της, η ηρωίδα μας, η Pearl, βρίσκεται σε ένα ταξίδι ανακάλυψης του εαυτού της καθώς προσπαθεί να ξεπεράσει τις προκλήσεις της καθημερινότητας».

Να θυμίσουμε πως το ζευγάρι έχει υπογράψει συμφωνία για την παραγωγή περιεχομένου για το Netflix, αφότου παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα στη Βρετανία. Παρά την ακύρωση της συγκεκριμένης σειράς η συνεργασία τους συνεχίζεται στα υπόλοιπα projects.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ