TV + Series

Με την υπογραφή Jagger το τραγούδι της σειράς «Slow Horses» με τον Gary Oldman

Πρώτη φορά ο frontman των Rolling Stones γράφει μουσική για την τηλεόραση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Με την υπογραφή του Μικ Τζάγκερ το τραγούδι της σειράς «Slow Horses» με τον Γκάρι Όλντμαν
© EPA-PHOTO/DPA/Frank Leonhardt

Ο Mick Jagger κυκλοφορεί ένα νέο κομμάτι με τίτλο Strange Game το οποίο θα είναι το theme tune της σειράς με πρωταγωνιστή τον Gary Oldman.

Το «Strange Game» αποτελεί το theme tune της νέας σειράς με πρωταγωνιστή τον Gary Oldman, με τίτλο Slow Horses, η οποία και αποτελεί μια παραγωγή της Apple TV+.

Το κομμάτι συνέγραψε ο Jagger μαζί με τον υποψήφιο για Oscar συνθέτη, Daniel Pemberton. Ο ίδιος ο Jagger είχε μάλιστα προαναγγείλει τη συνεργασία τους από την προηγούμενη εβδομάδα, μέσα από μια ανάρτησή του στο Twitter. 

«Εντελώς ξαφνικά, από το πουθενά, έλαβα ένα email από έναν τύπο που δεν ήξερα, τον [συνθέτη] Daniel. Είχα ακούσει γι′ αυτόν, γιατί έχει γράψει πολλή μουσική για την τηλεόραση και το σινεμά, Άγγλος, με πολλά εύσημα [και] υποψηφιότητες για βραβεία. Μου είπε, Θα σας ενδιέφερε να γράψετε αυτό το μουσικό τηλεοπτικό θέμα; Είμαι πάντα έτοιμος να κάνω κάτι διαφορετικό».

Αυτά είχε πει ο Μιck Jagger σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Rolling Stone απαντώντας στο πώς προέκυψε το τραγούδι των τίτλων της νέας κατασκοπικής σειράς «Slow Horses», μίας σειράς με μπόλικο μαύρο χιούμορ.

Strange Game (From The ATV+ Original Series "Slow Horses”)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ