TV + Series

Killing Eve: μια απρόβλεπτη, πανέξυπνη και ευρηματική σειρά

Η Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ είναι πλήρως αφοσιωμένη στη δημιουργία πρωτότυπων, ανεξάρτητων και δυναμικών γυναικείων χαρακτήρων

fotini-alevra.jpg
Φωτεινή Αλευρά
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
killing-eve-bbc.jpg

Τι Να Δω Σήμερα: "Killing Eve" της Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ - Η Φωτεινή Αλευρά διαλέγει μια σειρά για σήμερα

Για τους περισσότερους θεατές, σε αυτή την εποχή της μαζικής κατανάλωσης του ατέλειωτου περιεχομένου της κάθε διαθέσιμης πλατφόρμας, είναι μια ευχάριστη έκπληξη όταν κανείς συναντά μια απίθανη και πρώτα από όλα καλογραμμένη σειρά από μια εξόχως ευφυή και ταλαντούχα δημιουργό. Χωρίς καμία ιδιαίτερη αφορμή, εκτός από το ότι εδώ και λίγες ημέρες οι δύο πρώτοι κύκλοι της (από τους τρεις) είναι διαθέσιμοι μονοκοπανιά στην Cosmote TV, σήμερα κάνουμε binge-watch την απρόβλεπτη σειρά "Killing Eve" της βραβευμένης με τρία Emmy για το ανατρεπτικό "Fleabag", Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ.

Η Ιβ Πολάστρι (Σάντρα Ο) είναι μια έξυπνη, ικανή και ιδιόρρυθμη πράκτορας της MI6, η οποία ζει μια εντελώς τακτοποιημένη ζωή. Η Βιλανέλ (Τζόντι Κόμερ) είναι μια νεαρή και πλήρως διαταραγμένη, γρήγορη-και-θανάσιμη, επί πληρωμή δολοφόνος. Με αφορμή τη δολοφονία ενός Ρώσου πολιτικού, η Ιβ και η ομάδα της ερευνούν και προσπαθούν να εντοπίσουν την απρόσιτη, προσεκτική κι επιδειξιομανή γυναίκα εκτελέστρια. Ανάμεσα στους δύο πρωτότυπους, ανεξάρτητους και δυναμικούς γυναικείους χαρακτήρες θα αναπτυχθεί μια χαοτική, συναρπαστική και εμμονική σύνδεση, την οποία θα απολαύσουμε σίγουρα για μια σεζόν ακόμα. 

killing_eve_bg_1_.jpg

Σε αυτήν εδώ την καθόλα ευρηματικά σχεδιασμένη σειρά, κάτι μοναδικό και ένοχο δημιουργείται ανάμεσα στις δύο φαινομενικά διαφορετικές γυναίκες οι οποίες ανήκουν σε αντίθετα στρατόπεδα και μάρτυρες σε αυτό είναι μόνο οι δυο τους. Παραμένουν πλήρως αφοσιωμένες σε μια αντισυμβατική σχέση, από την οποία είναι σαφές πως κάτι παίρνουν κι οι δυο, μέσα από ένα μανιώδες παιχνίδι όπου ο πόνος κι η απόλαυση, ο κίνδυνος κι η τρυφερότητα δεν έχουν ορατά όρια. Μοιράζονται κάτι κοινό που μοιάζει τόσο έντονο και αναγκαίο ώστε να τις παρασύρει σε ένα επικίνδυνο, στα όρια της ψύχωσης κυνηγητό από το οποίο καμιά τους δεν θα βγει αλώβητη.

killing-eve.jpg

Η σειρά "Killing Eve" είναι διαθέσιμη στην εφαρμογή της Νέας Cosmote TV.

Killing Eve: Series 3 Trailer - BBC

Killing Eve
Ηνωμένο Βασίλειο, Η.Π.Α., 2018, Έγχρωμη
Τηλεοπτική Σειρά / Δράμα / Δράσης / Περιπέτεια, 42’
Δημιουργός: Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ
Πρωταγωνιστούν: Τζόντι Κόμερ, Σάντρα Ο 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ