TV + Series

Sex and the City: Παρουσιάζει τον πρώτο non-binary χαρακτήρα

Ο ρόλος του νέου μέλους στην ιστορία και η ανάρτηση της ηθοποιού στο Instagram

alexandra_skaraki.jpg
Αλεξάνδρα Σκαράκη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Από αριστερά: Η Σίνθια Νίξον, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και η Κρίστιν Ντέιβις στη σειρά «Sex and the City»
Από αριστερά: Η Σίνθια Νίξον, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και η Κρίστιν Ντέιβις στη σειρά «Sex and the City» © Warner Bros/Craig Blankenhorn

Sex and the City: Η Σάρα Ραμίρεζ θα υποδυθεί τον πρώτο non-binary χαρακτήρα στην επερχόμενη σειρά του HBO Max

Οι δημιουργοί του νέου κύκλου της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Sex and the City» (1998-2004) βρίσκονται στην τελική ευθεία για την έναρξη των γυρισμάτων κι εμείς ανυπομονούμε να παρακολουθήσουμε τις Κάρι Μπράντσο, Κρίστιν Ντέιβις και Μιράντα Χοπς σε νέες ιστορίες. Λίγους μήνες πριν οι κάμερες ξεκινήσουν να γράφουν, ανακοινώθηκε νέα προσθήκη στο καστ. Πρόκειται για τον πρώτο μη-δυαδικό (non-binary) χαρακτήρα, Τσε Ντίαζ.

Τον ρόλο θα υποδυθεί η Σάρα Ραμίρεζ («Grey’s Anatomy») που προστίθεται στην παραγωγή της επερχόμενης σειράς με τίτλο «And Just Like That…». Ο χαρακτήρας είναι stand-up κωμικός και παραγωγός podcast στο οποίο θα συζητά για θέματα που αφορούν το φύλο και τη σεξουαλική ρευστότητα, με τακτική καλεσμένη την Κάρι Μπράντσο (Σάρα Τζέσικα Πάρκερ). Ο ιστότοπος Deadline χαρακτήρισε το νέο μέλος της ιστορίας ως «μια έντονη παρουσία με μεγάλη καρδιά και εξωπραγματική αίσθηση του χιούμορ, που έχοντας προοδευτική και ανθρώπινη οπτική πάνω σε θέματα φύλου έκανε εξαιρετικά δημοφιλές το podcast που παρουσιάζει».

«Όλοι στην παραγωγή του And Just Like That είναι πολύ ενθουσιασμένοι που μια δυναμικά ταλαντούχα ηθοποιός όπως η Σάρα Ραμίρεζ εντάσσεται στην οικογένεια του “Sex and the City”. Η Σάρα είναι ένα μοναδικό ταλέντο, που μπορεί να παίξει κωμωδία και δράμα εξίσου καλά και είμαστε χαρούμενοι, έχουμε έμπνευση για να δημιουργήσουμε αυτό τον νέο ρόλο για το show», δήλωσε ο Μάικλ Πάτρικ Κινγκ, διευθυντής παραγωγής της σειράς. Η ηθοποιός ανακοίνωσε τη συμμετοχή και στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του σεναρίου που είχε στα χέρια της.

Η Σάρα Ραμίρεζ, που από το 2020 αυτοπροσδιορίζεται ως μη-δυαδικό άτομο και χρησιμοποιεί και τις δυο αντωνυμίες she/her (αυτή/αυτήν) και they/them (αυτοί/αυτούς), είναι γνωστή για το ρόλο της γιατρού Κάλι Τόρες στην ιατρική τηλεοπτική σειρά «Grey’s Anatomy». Για 11 χρόνια συνολικά και συγκεκριμένα 239 επεισόδια, ενσάρκωσε τον μακροβιότερο LGBT χαρακτήρα στην ιστορία της αμερικανικής τηλεόρασης.

Στα 10 ημίωρα επεισόδια του «And Just Like That…», θα παρακολουθήσουμε τις ζωές των Κάρι, Σάρλοτ (Κρίστιν Ντέιβις) και Μιράντα (Σίνθια Νίξον) που πλέον είναι 50 χρονών. Απούσα από τη νέα ιστορία θα είναι η Σαμάνθα Τζόουνς καθώς η Κιμ Κατράλ που την ερμήνευσε, δεν θα συμμετάσχει στην αναβίωση.

Η παραγωγή του νέου κύκλου θα ξεκινήσει το καλοκαίρι του 2021 στη Νέα Υόρκη και τα γυρίσματα το φθινόπωρο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ