TV + Series

Καζάνι που βράζει και φουσκώνει το Survivor

Το Survivor που χωρίς τους δύο φίλους, ήταν άνοστο, ανούσιο, ξενέρωτο και πώς ξεχείλωσε το στομάχι του Ατζούν από τα πολλά επεισόδια

115071-630725.jpg
Βαγγέλης Περρής
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
apohoriseis-survivor.jpg

Πώς και γιατί απόφαση να επιμηκυνθεί η εκπομπή Survivor κατά ένα μήνα, προκάλεσε μια σειρά από αντιδράσεις που δεν υπολόγισε η Acun Medya.

Ο θρύλος με τον ιμάμη που δεν εκτίμησε τις δυνατότητες του στομαχιού του, το παραγέμισε με μελιτζάνες-σκόρδα-ντομάτες-λάδι και στο τέλος λιποθύμησε, μπορεί να δημιούργησε το ιμάμ μπαϊλντί, αλλά για την νεότερη γενιά των Τούρκων δεν λέει τίποτα. Ο Ατζούν εφέντη, ο παραγωγός του Survivor βρίσκεται ανάμεσα τους. Παρασύρθηκε από τους σπόνσορες, την τηλεθέαση και τα μπόνους, νόμιζε ότι το στομάχι του μπορεί να χωρέσει κι άλλα επεισόδια, η βουλιμία το ξεχείλωσε για να χωρέσει την παράταση της εκπομπής μέχρι τις 16 Ιουλίου και τελικά το μόνο που κατάφερε ήταν να μπαϊλντίσει τον εαυτό του και τους τηλεθεατές. Ακολουθούν λεπτομέρειες.

acun-medya-survivor.jpg


Η αλλοπρόσαλλη απόφαση να επιμηκυνθεί η εκπομπή κατά ένα μήνα, προκάλεσε μια σειρά από αντιδράσεις που δεν υπολόγισε η Acun Medya. Ο βασικός για την ανάπτυξη του παιχνιδιού παίκτης Τζέιμς δεν δέχτηκε να καταπονήσει περαιτέρω το σώμα και το πνεύμα του,γύρισε την πλάτη στην επιπλέον αμοιβή που του προσφέρθηκε και πήρε το αεροπλάνο της επιστροφής. Τα πράγματα ήταν πιο πολύπλοκα με τον Νίκο. Προκειμένου να παραμείνει, ζήτησε να εκτιμήσουν ειδικευμένοι νοσοκομειακοί επιστήμονες το πόδι του, για την κατάσταση του οποίου παραπονιόταν μετά από κάθε αγώνα, αλλά οι -κατά τον Τριαντάφυλλο- «μεγαλογιατροί» των εγκαταστάσεων του Survivor, τον διαβεβαίωναν ότι δεν είναι παρά μικροενοχλήσεις που σύντομα θα περάσουν. Η νοσηλεία απέδειξε ότι η ζημιά ήταν μεγάλη, η κατάσταση του ποδιού είχε επιδεινωθεί διότι δεν τον προφύλαξαν και επομένως δεν υπήρχε περίπτωση να κάνει ούτε ένα βήμα για τις ανάγκες του hunger game. Αυτό έχεις αποτέλεσμα, να χαθούν δύο παίκτες και μάλιστα από τους πιο δημοφιλείς. Είναι η στιγμή που το ιμάμ μπαϊλντί γίνεται σούπα.

survivor-apohorisi.jpg


Το Survivor χωρίς τους δύο φίλους, ήταν άνοστο, ανούσιο, ξενέρωτο. Προκειμένου να καλυφθεί ο τηλεοπτικός χρόνος που πουλιέται ως νέο επεισόδιο, οι σκηνοθέτες κατέφυγαν στον κόλπο της παλιάς «Λάμψης» δηλαδή έβαλαν τον Τριαντάφυλλο να λέει τέσσερις φορές την ίδια ατάκα, ενώ ενδιαμέσως επέστρεφαν οι απόντες σαν φαντάσματα από το παρελθόν, με χορταστικά αποσπάσματα από την εποχή που βρίσκονταν στον Άγιο Δομίνικο. Έκαναν τα πλάνα πιο σκοτεινά, τους εξαΰλωσαν με τη βοήθεια φτηνών οπτικών και ηχητικών εφέ, αλλά ο Φώσκολος διέθετε μεγαλύτερο ταλέντο και καλύτερους ηθοποιούς. Το αποτέλεσμα ήταν να περιοριστούν αιφνιδίως οι τηλεθεατές, οι οποίοι ενδιαφέρουν άμεσα ως ποσοστό διότι κάθε μονάδα επιπλέον τηλεθέασης πληρώνεται με bonus. Εδώ δεν υπάρχει τουρκικός μύθος, αλλά ελληνική παροιμία: «Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ