TV + Series

Τι παίζει στην τηλεόραση αυτήν την εβδομάδα | 18-24 Μαρτίου

Οι τηλεοπτικές σειρές, οι ταινίες κι οι εκπομπές που θα μας καθηλώσουν

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 776
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Genera+ion», HBO, Vodafone TV
Στο Vodafone TV η σειρά «Genera+ion» της HBO

Τι θα δούμε στην τηλεόραση την εβδομάδα 18-24 Μαρτίου - Οι καλύτερες σειρές, ταινίες και εκπομπές.

Η νέα δουλειά του Álex Pina («La Casa de Papel») είναι η σειρά «Sky Rojo», η οποία αφηγείται την ιστορία τριών ιερόδουλων, της Κοράλ, της Γουέντι και της Τζίνα, οι οποίες το σκάνε από τον προαγωγό τους τον Ρομέο και τους άνδρες του. Δράση, μαύρο χιούμορ και υψηλές εντάσεις. Από αύριο η σειρά θα βρίσκεται στο Netflix.

«Sky Rojo», Netflix


Στο Vodafone TV η σειρά «Genera+ion» της HBO, με την υπογραφή της Lena Dunham (Girls), αναφέρεται σε μια ομάδα μαθητών γυμνασίου που εξερευνούν τη σύγχρονη σεξουαλικότητα, δοκιμάζοντας τα όρια βαθιά εδραιωμένων πεποιθήσεων για τη ζωή, την αγάπη και τη φύση της οικογένειας σε μια συντηρητική κοινωνία. Κάθε Παρασκευή είναι διαθέσιμο και ένα νέο επεισόδιο.


H πρώτη σεζόν του ατμοσφαιρικού θρίλερ «The Terror» με όλα τα επεισόδια back-2-back έρχεται από αύριο στο Cosmote Series Marathon HD στις 18:00. Τοποθετημένη στην Αρκτική του 1850 και βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, η σειρά περιστρέφεται γύρω από το ριψοκίνδυνο ταξίδι και τον αγώνα επιβίωσης δύο πλοίων του βρετανικού βασιλικού στόλου με στόχο την ανακάλυψη της διαδρομής από την Ευρώπη στην Αμερική. Τη σειρά υπογράφουν ο υποψήφιος για Emmy® δημιουργός του True Blood Alexander Woo και ο Max Borenstein (Kong: Skull Island, Godzilla), ενώ την παραγωγή ανέλαβε ο Ρίντλεϊ Σκοτ.

«The Terror» Cosmote Series Marathon HD


Σε μια εξαθλιωμένη γειτονιά στην Κωνσταντινούπολη, ο εργάτης σε αποθήκη αποβλήτων Μεχμέτ παίρνει υπό την προστασία του ένα οκτάχρονο αγόρι που εμφανίζεται ξαφνικά ανάμεσα στα σκουπίδια και σύντομα θα αντιμετωπίσει τη δική του τραυματική παιδική ηλικία. Τουρκικό δράμα του Τζαν Ουλκάι. Η ταινία «Χάρτινες ζωές» περιμένει τους συνδρομητές στο Netflix.

«Χάρτινες ζωές», Netflix.


Στον αέρα βρίσκεται από τη Δευτέρα 15 Μαρτίου τo ψυχολογικό θρίλερ τεσσάρων επεισοδίων «The Deceived» στο Novacinema 4HD στις 22:00. H υπόθεση της σειράς ακολουθεί μία Αγγλίδα φοιτήτρια, την Ophelia, η οποία ερωτεύεται τον χαρισματικό λέκτορά της, Michael. Μετά τον τυχαίο θάνατο της συζύγου του Michael, η Ophelia μετακομίζει στην Ιρλανδία για να είναι μαζί του, ενώ οι υποψίες της για τον θάνατο της γυναίκας του αρχίζουν να αυξάνονται. Πρωταγωνιστούν οι Emmet J. Scanlan, Paul Mescal, Catherine Walker και Emily Reid.

«The Deceived» στο Novacinema 4HD


Δράμα, μυστήριο και αγωνία συνθέτουν το σκηνικό της νέας μίνι τηλεοπτικής σειράς «The Drowning» στην CosmoteTV. Εννιά χρόνια μετά την εξαφάνιση του γιου της, η Τζόντι (Τζιλ Χάλφπενι) φαίνεται να έχει ξαναφτιάξει τη ζωή της. Όλα ανατρέπονται, όταν συναντάει έναν έφηβο, που πιστεύει ότι είναι ο χαμένος της γιος. Στην πορεία εξιχνίασης της αλήθειας η γυναίκα βρίσκεται αντιμέτωπη με την καχυποψία του πρώην συζύγου της και της οικογένειάς της. Το καστ πλαισιώνουν οι Τζόνας Άρμστρονγκ (Troy: Fall of a City) και Μαρκ Άντι (Game of Thrones). Την Κυριακή 14/3, στις 18.00.

«The Drowning» στην CosmoteTV


Δύο αταίριαστοι αστυνομικοί από διαφορετικές περιοχές της Βραζιλίας αναγκάζονται να συνεργαστούν για να αντιμετωπίσουν μια συμμορία που τρομοκρατεί τις γενέτειρές τους. Μαζί τους και μια κατσίκα. Η αστυνομική κωμωδία «Cabras da peste» είναι διαθέσιμη από σήμερα στο Netflix.

«Cabras da peste» στο Netflix.


Ξεκίνησε το νέο pop-up κανάλι Cosmote Cinema Oscars, στο οποίο οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν, μεταξύ άλλων, σε ζωντανή μετάδοση την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων, την 93η απονομή των βραβείων Oscars® (25/4-26/4), αλλά και συνολικά 130 προβολές ταινιών που έχουν προταθεί ή κερδίσει το χρυσό αγαλματίδιο. Μέχρι και τη Δευτέρα 26/4 το κανάλι θα προβάλλει καθημερινά 3 ταινίες back-2-back. Παράλληλα θα υπάρχουν αφιερωματικές ημέρες σε δημοφιλείς σκηνοθέτες, όπως ο Μάρτιν Σκορτσέζε (Κυριακή 21/3) και ο Πέδρο Αλμοδοβάρ (Πέμπτη 8/4), σε εμβληματικούς ηθοποιούς, όπως η Σοφία Λόρεν (Κυριακή 11/4), ενώ το Σάββατο 10/4 θα είναι αφιερωμένο σε οσκαρικές ταινίες με βραβευμένους Έλληνες, όπως η Κατίνα Παξινού, ο Βαγγέλης Παπαθανασίου και ο Ελληνοαμερικανός Αλεξάντερ Πέιν.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ