TV + Series

Τι παίζει στην τηλεόραση αυτήν την εβδομάδα | 11-17 Φεβρουαρίου

Οι τηλεοπτικές σειρές, οι ταινίες κι οι εκπομπές που θα μας καθηλώσουν

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 771
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
HBO, «Last WeekTonight with John Oliver»
HBO, «Last WeekTonight with John Oliver»

Τι θα δούμε στην τηλεόραση την εβδομάδα 11-17 Φεβρουαρίου - Οι καλύτερες σειρές, ταινίες και εκπομπές.

▶ Συνεχίζεται το αφιέρωμα της ΕΡΤ στη δύναμη των ΜΜΕ. Η σειρά «Mother Father Son» μεταδίδεται αυτό και το επόμενο Σαββατοκύριακο από την ΕΡΤ2 στις 22.00, με τον Ρίτσαρντ Γκιρ στον πρώτο του μεγάλο τηλεοπτικό ρόλο ως μεγιστάνας των ΜΜΕ να μοιράζει φόβο και δύναμη όπου κι αν πατήσει. Οι εθνικές εκλογές πλησιάζουν και ο μηχανισμός του αρχίζει να καταρρέει, όταν μια τραγωδία πυροδοτεί την «επανένωση» της οικογένειάς του. Το σενάριο είναι του Τομ Ρομπ Σμιθ και o Ρίτσαρντ Γκιρ μαζί με τους Έλεν Μακ Κόρι και Μπίλι Χόουλι μάς χαρίζουν ένα θρίλερ για γερά νεύρα.

«Mother Father Son»

▶ Η εμβληματική σατιρική νυχτερινή εκπομπή του HBO «Last WeekTonight with John Oliver» επιστρέφει αποκλειστικά στην COSMOTE TV με τον 8ο κύκλο σε Α΄ τηλεοπτική προβολή αμέσως μετά την πρεμιέρα της στην Αμερική, στο Cosmote Series HD, στις 21.00, τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου. Ο Βρετανός κωμικός και πρώην ανταποκριτής του «The Daily Show», Τζον Όλιβερ, με το χαρακτηριστικό καυστικό χιούμορ, επανέρχεται μετά την ήττα του Ντόναλντ Τραμπ, στον οποίο ασκούσε σκληρή κριτική, για να σχολιάσει ξανά την αμερικανική και διεθνή καθημερινότητα. Από το στόχαστρό του αναμένεται να περάσουν και αυτή τη φορά πολιτικά πρόσωπα, celebrities, κοινωνικά και οικονομικά ζητήματα, πολιτικά και lifestyle σκάνδαλα.

▶ Πώς είναι «Η Ευρώπη από ψηλά»; Ο δεύτερος κύκλος της ομώνυμης σειράς του National Geographic κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου στις 21.00 και έχει τις απαντήσεις και μπορείτε να το δείτε μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision.

Στο νέο κύκλο, οι τηλεθεατές θα περιπλανηθούν πάνω από διάσημα μνημεία, όπως ο Παρθενώνας στην Αθήνα, όπου ένα τεράστιο έργο αποκατάστασης βρίσκεται σε εξέλιξη. Θα εξερευνήσουν τη μεγαλύτερη φάρμα στον κόσμο, που βρίσκεται στην ταράτσα ενός κτιρίου στο Παρίσι, και θα γίνουν μάρτυρες της κατασκευής μιας σχεδίας 12 χιλιάδων τόνων στη Φινλανδία, πριν ξεκινήσει το πλωτό της ταξίδι 270 χιλιομέτρων. Ανάμεσα στα καλύτερα στιγμιότυπα του νέου κύκλου είναι οι θεαματικές εικόνες από την κατασκευή της γέφυρας Cannakale στη δυτική Τουρκία, που μελλοντικά θα συνδέει την Ευρώπη με την Ασία, τα πανύψηλα Ale Stones στη Σουηδία και το μεγαλύτερο παγοδρόμιο της Ευρώπης στο πάρκο της Βουδαπέστης.

▶ Δύο+1 ενδιαφέρουσες σειρές στην on demand υπηρεσία της Nova. Το πολεμικό δράμα «Shadowplay» που διαδραματίζεται στον απόηχο του Β΄ παγκοσμίου πολέμου με τους Τέιλορ Κιτς και Νίνα Χος, η δραματική –με κωμικά στοιχεία– κοινωνική σειρά «Findind Alice» με τους Κίλεϊ Χάους και Τζοένα Λάμλεϊ και το κατασκοπικό θρίλερ «Berlin Station» με τον εξαιρετικό Λέναντ Όρσεν.

▶ Ένα ειδικό αφιέρωμα στη νέα κατηγορία «Σπίτι με τον Βαλεντίνο», με ταινίες από όλα τα είδη ετοίμασε το ERTFLIX. Καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ και παρακολουθήστε παρέα το «Autumn in New York» με τον Ρίτσαρντ Γκιρ και τη Γουινόνα Ράιντερ σε ένα δραματικό love story, σε σκηνοθεσία Τζόαν Τσεν. Χαμογελάστε με τη Μέριλ Στριπ και τον Τόμι Λι Τζόουνς στο «Hope Springs». Ταυτιστείτε, ή και όχι, με την πολυτάραχη σχέση του Ρίτσαρντ Μπάρτον και της Λιζ Τέιλορ στο «Burton and Taylor» με τον Ντόμινικ Γουέστ και την Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, σε σκηνοθεσία Ρίτσαρντ Λάξτον. Γελάστε με την καρδιά σας στο «Fly Me tο the Moon», με την Νταϊάν Κρούγκερ σε ένα τρελό στοίχημα με τον εαυτό της και τον θεό Έρωτα. Επίσης, ένα κλασικό αμερικάνικο «chick flick», το «The Best of Me», με τον Τζέιμς Μάρσντεν και τη Μισέλ Μόναγκαν.

«Hope Springs»

Τέλος, στην ταινία «Το ανθρώπινο στίγμα», στο τέλος της δεκαετίας του ’90 και ενώ έχει ξεσπάσει το σκάνδαλο Κλίντον-Λεβίνσκι, o καθηγητής Φιλολογίας Κόουλμαν Σιλκ (Άντονι Χόπκινς) παραιτείται από τη θέση του όταν κατηγορείται άδικα για ρατσιστικά σχόλια απέναντι σε δύο αφροαμερικανούς μαθητές του.

«Το ανθρώπινο στίγμα»
«Το ανθρώπινο στίγμα»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ