TV + Series

Game of Thrones: Σκέψεις του HBO Max για σειρά animation

Σπουδαίο νέο για τους fans της σειράς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Καλίσι από το Game of Thrones
Η Καλίσι από το Game of Thrones © IMDB

Πρόθεση για μια σειρά animation με το σύμπαν του «Game of Thrones» φαίνεται πως έχει το HBO Max, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα.

Σειρά animation με θέμα το «Game of Thrones» σκέφτεται να δημιουργήσει η πλατφόρμα του HBO Max σύμφωνα με δημοσίευμα, που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα του «Hollywood Reporter» που επικαλείται πηγές, αυτό το ζήτημα βρίσκεται ακόμα στα αρχικά στάδια ανάπτυξης στο HBO Max και, σύμφωνα με πληροφορίες, πραγματοποιούνται συναντήσεις με τους σεναριογράφους για πιθανό γύρισμα της σειράς animation.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο από το τηλεοπτικό δίκτυο. Σε σχετικό δημοσίευμα του «Variety», υποστηρίζεται πως το HBO -σύμφωνα με πηγές- άρχισε να επεξεργάζεται μια ταινία προσαρμοσμένη στην ιστορία του Τζορτζ Μάρτιν, τα γεγονότα της οποίας προηγούνται εκείνων του «Game of Thrones».

Από την πλευρά του, το HBO σχεδιάζει να γυρίσει ένα έργο που βασίζεται στο «The Tale of Dunk and Egg», το οποίο υποτίθεται πως έχει συμβεί σχεδόν έναν αιώνα νωρίτερα από τα γεγονότα του «Game of Thrones».

Ακόμα, η τηλεοπτική σειρά «House of the Dragon» ανακοινώθηκε τον Οκτώβριο και, σε αντίθεση με το «The Tales of Dunk and Egg», έχει γίνει γνωστό πως η πρεμιέρα της προγραμματίζεται για το 2022.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ