TV + Series

Ο Αργύρης Πανταζάρας απεχθάνεται τον «Τάκη Δοξαρά»

«Τώρα καταλαβαίνω τι εστί τηλεόραση - Σου φεύγει η μαγκιά»

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αργύρης Πανταζάρας
Αργύρης Πανταζάρας © YouTube

Ο Αργύρης Πανταζάρας μίλησε στο «The 2night Show» για τον ρόλο που υποδύεται στις «Άγριες Μέλισσες».

Ο Αργύρης Πανταζάρας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show» και μίλησε για τη ζωή του και τον ρόλο του στις «Άγριες Μέλισσες». «Αισθάνομαι ότι για κάθε βήμα που κερδίζεται, έχω ματώσει. Έχω ματώσει για να γίνω ηθοποιός για να παραμείνω καλλιτέχνης. Δεν μας χαρίστηκε τίποτα, ούτε μου χρωστάει κάποιος κάτι», είπε για την καριέρα του.

Ο ηθοποιός που υποδύεται τον «Τάκη Δοξαρά» στις «Άγριες Μέλισσες», εξήγησε πως απεχθάνεται αυτό το ρόλο και πως δυσκολεύτηκε να τον προσεγγίσει ερμηνευτικά.

«Είναι πολύ δύσκολος ρόλος», είπε ο ηθοποιός. «Αυτό το ορφανός, μου βγάζει κάτι χωρίς ρίζες. Κανείς δεν είναι κακός από τη θέληση του, έτσι έχει μάθει να διεκδικεί και να επιβιώνει. Έρχεται στο Διαφάνι, όπου δεν είναι και κανένας καλός. Είναι μία μίξη, μια μάχη ένα Κολοσσαίο. Εγώ αυτό τον ρόλο τον αντιμετώπισα σαν έναν μπαλαντέρ. Μπαλαντέρ με την έννοια ότι είναι εισβολέας, παίρνει το ρόλο του θεατή, μπαίνει μέσα στο Διαφάνι και λέει τα πράγματα με το όνομα τους. Αρχίζει και σταματάει το θέατρο, αρχίζει και απογυμνώνει όλα αυτά που βρίσκονται πίσω από τα σπίτια και απλώνει μπαρούτι σε όλη την πλατεία».

Απαντώντας στην ερώτηση του παρουσιαστή, αν έκανε έρευνα για τον ρόλο του Τάκη, ο ηθοποιός είπε: «Έψαξα στις ταινίες μας αλλά έβλεπα πάντα μια κλισέ αντιμετώπιση σε ρόλους σαν του Τάκη. Εγώ ήθελα να τον κάνω με την δική μου αισθητική. 3D! Θυμώνει, είναι γελοίος, είναι πονεμένος, γελάει, ερωτεύεται, διεκδικεί, τα κάνει μαντάρα, ζητάει συγνώμη, παίζει μουσική, έχει όνειρα. Ένα ανάγλυφο ρόλο. Το θέμα στο τέλος δεν είναι τί ξυπνάει σε μένα; Στο τέλος πρέπει να ρωτήσω εσένα τι σου ξυπνάει ο Τάκης», πρόσθεσε.

Και κατέληξε: «Τον απεχθάνομαι τον Τάκη. Έκανα μια σκηνή, που δεν ξέρω αν θα τη δούμε τώρα ή θα τη δούμε λίγο αργότερα, που μιλούσα με τόσο άσχημο τρόπο στη Δρόσω που πραγματικά δεν άντεξα. Δεν άντεχα να μιλάω έτσι. Έσπαγα μέσα μου».

«Τώρα καταλαβαίνω τι εστί τηλεόραση. Όποιος είπε ότι η τηλεόραση είναι εύκολη μάλλον πέρασε και δεν κατάλαβε τίποτα. Σου φεύγει η μαγκιά».

Αργύρης Πανταζάρας: "Τον απεχθανόμουν τον Τάκη στις Άγριες Μέλισσες"

Για την προσωπική του ζωή: «Είμαι σε μια περίοδο αναθεώρησης στα προσωπικά μου. Βλέπεις κάποια πράγματα στον εαυτό σου που μπορεί να μην σου αρέσουν. Έχουμε το δικαίωμα να μη μας αρέσει ο εαυτός μας σε κάθε περίοδο της ζωής μας. Το 2020 πέταξα από πάνω μου την πηγαία θλίψη. Θα ήθελα να παω στην Αφρική να προσφέρω. Έχουμε πάρει τόση αγάπη και έχω τη ανάγκη να προσφέρω με πράξεις».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ