TV + Series

Το «Cobra Kai» πήρε μεταγραφή στο Netflix

Οι Ντάνιελ Λαρούσο και Τζόνι Λόρενς θα «μάχονται» μπροστά σε μεγαλύτερο τηλεοπτικό κοινό.

manos_athens_voice_1.jpg
Μάνος Νομικός
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cobra Kai
Cobra Kai

Η τρίτη σεζόν της σειράς «Cobra Kai», βασισμένη στις ταινίες «The Karate Kid», μεταφέρεται από το YouTube Premium στο Netflix, όπως και οι δύο πρώτες σεζόν.

Η σειρά «Cobra Kai», βασισμένη στις αγαπημένες teen ταινίες «The Karate Kid» των 80s και 90s, ήταν το απόλυτο τηλεοπτικό sleeper hit των τελευταίων δύο χρόνων. Οι δύο πρώτες σεζόν του 2018 και 2019 (με είκοσι επεισόδια συνολικά) προβλήθηκαν στο YouTube Premium με εκατομμύρια views και εξαιρετικές κριτικές (και ένα 100% στο site Rotten Tomatoes). Δεν ήταν ένα ακόμα reboot, απλά για να γίνει, αλλά μία συναρπαστική συνέχεια του «Karate Kid» που βάζει τα πράγματα στη θέση τους και δίνει απαντήσεις σε αναπάντητα ερωτήματα του παρελθόντος.

Official Cobra Kai Trailer - The Karate Kid saga continues

Στο «Cobra Kai», οι πρωταγωνιστές και αντίζηλοι, Ντάνιελ Λαρούσο (ο «αγέραστος» Ραλφ Μάτσιο) και Τζόνι Λόρενς (Γουίλιαμ Ζάμπα), συναντιούνται μετά από 34 χρόνια. Ο πρώτος, επιτυχημένος έμπορος αυτοκινήτων, ο δεύτερος, στα πρόθυρα του αλκοολισμού που κάποια στιγμή αποφασίζει να ανοίξει ξανά τη σχολή καράτε «Cobra Kai». Η ένταση δεν αργεί να έρθει, όπως και διάφορα πρόσωπα από το παρελθόν.

Με την τεράστια επιτυχία των δύο πρώτων σεζόν, δεν άργησαν μεγαλύτερα δίκτυα όπως το Netflix και το Hulu να δείχνουν έντονο ενδιαφέρον, ιδιαίτερα από τη στιγμή που το YouTube Premium άρχισε να απομακρύνεται από τις πρωτότυπες σειρές και παραγωγές.

Μετά από «μάχη», η Sony Pictures TV «έχρισε» νικητή το Netflix, στο οποίο σύντομα θα δούμε τις δύο πρώτες σεζόν στο πρόγραμμά του και μία τρίτη σεζόν – εκεί που ο Ντάνιελ Λαρούσο θα επιστρέψει στην Ιαπωνία, τον τόπο του αγαπημένου του sensei, Μίστερ Μιγιάγκι – να αναμένεται στα τέλη του 2020 (δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ακριβής ημερομηνία). Η όλη συζήτηση και σχεδιασμός των Netflix και Sony Pictures TV δεν μένει μόνο στο «Cobra Kai» αλλά και σε μία γενικότερα αναβίωση του «Κarate Kid» σύμπαντος.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ