TV + Series

Οι πρωταγωνιστές του «Homeland» μας αποχαιρετούν με ένα συγκινητικό video

Η πολυβραβευμένη κατασκοπευτική σειρά έριξε αυλαία μετά από 8 σεζόν και 10 χρόνια, με μεγάλους πρωταγωνιστές την Κλερ Ντέινς, Ντάμιεν Λούις και Μάντι Πατίνκιν.

manos_athens_voice_1.jpg
Μάνος Νομικός
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η τηλεοπτική σειρά Homeland
Κλερ Ντέινς Ι Homeland

Η κατασκοπευτική σειρά «Homeland» έκλεισε οριστικά τον κύκλο της με την 8η σεζόν και οι πρωταγωνιστές Κλερ Ντέινς, Ντάμιεν Λούις και Μάντι Πατίνκιν εξομολογούνται σε ένα μικρό video.

Μετά από μία δεκαετία και 8 σεζόν γεμάτες κατασκοπευτική δράση, δράμα και αγωνία, η σειρά «Homeland» που βλέπουμε μέσα από το Fox Greece, ολοκλήρωσε τον κύκλο και μπαίνει στο πάνθεον των πιο επιτυχημένων και πολυβραβευμένων  τηλεοπτικών σειρών όλων των εποχών. Ένας μεγάλος κύκλος έκλεισε και οι πρωταγωνιστές της σειράς, η μοναδική Κλερ Ντέινς, ο φοβερός Ντάμιεν Λούις, ο Μάντι Πατίνκιν και άλλα μέλη του cast, μέσα από ένα μικρό video μιλάνε για τις 8 σεζόν και πως αυτές άλλαξαν τη ζωή τους. Το «Homeland» θα μας λείψει.

Thank You, Homeland | SHOWTIME

Ο 8ος και τελευταίος κύκλος του κατασκοπικού έπους «Homeland» βρίσκει την Κάρρι Μάθισον (Κλερ Ντέινς) να αναρρώνει από βάναυσο εγκλεισμό μηνών, σε ρωσικό γκουλάγκ. Το σώμα της θεραπεύεται, αλλά η μνήμη της παραμένει διασπασμένη, κάτι που αποτελεί πρόβλημα για τον Σαούλ (Μάντι Πατίνκιν), νυν σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας του νεοεκλεγέντα προέδρου Γουόρνερ (τον οποίο υποδύεται ο βραβευμένος με Emmy και Χρυσή Σφαίρα, Μπο Μπρίτζες).

Η βασική προτεραιότητα της νεοσύστατης κυβέρνησης του Γουόρνερ είναι το τέλος του αιώνιου πολέμου στο Αφγανιστάν και ο Σαούλ έχει αναλάβει να φέρει τους Ταλιμπάν στο τραπέζι για ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις. Όμως, η Καμπούλ βρίθει από πολέμαρχους και μισθοφόρους, ζηλωτές και κατασκόπους - και ο Σαούλ έχει ανάγκη τις σχέσεις και την εμπειρία που μόνο η προστατευόμενή του μπορεί να παρέχει.

Homeland 8 | Trailer

Παρά τις ιατρικές συμβουλές, ο Σαούλ ζητά από την Κάρρι να τον συνοδεύσει στο στόμα του λύκου – για μια τελευταία φορά. Δίπλα τους στον τελευταίο κύκλο θα δούμε τους Μόρι Στέρλινγκ, Λάινους Ρόουτς και Κόστα Ρόνιν, με τους Νιμράτ Κορ και Νουμάν Ακάρ επίσης να επιστρέφουν από τον 4ο κύκλο στους γνωστούς ρόλους των Τασνίμ και Χακάνι.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ