TV + Series

Grey's Anatomy: Δωρίζει τις προμήθειές του στη μάχη του κορωνοϊού

Οι δραματικές ιατρικές σειρές βοηθούν όπως μπορούν τους αληθινούς γιατρούς

42700073_562246877585728_3324353125745164288_n.jpg
Ελένη Μπεζιριάνογλου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Ellen Pompeo ως Μέρεντιθ Γκρέι στη σειρά Grey's Anatomy
©www.facebook.com/ Grey's Anatomy

Κορωνοϊός: Το Grey's Anatomy και άλλες ιατρικές σειρές δωρίζουν τις προμήθειές τους στη μάχη ενάντια στην πανδημία.

Αν υπάρχει ένα πράγμα που μπορούμε να πούμε με σιγουριά για αυτή την πανδημία, είναι ότι όλοι κάνουν ό,τι μπορούν για να βοηθήσουν στον περιορισμό της. Από τα fashion brands και τις χρηματικές δωρέες τους ή την παραγωγή ιατρικού προστατευτικού εξοπλισμού μέχρι τους καλλιτέχνες που διοργανώνουν online συναυλίες για να διασκεδάσουν τον κόσμο όσο βρίσκεται σε καραντίνα. Το λιθαράκι τους αποφάσισαν να βάλουν και αρκετές ιατρικές τηλεοπτικές σειρές, όπως το Grey's Anatomy, δωρίζοντας τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούν στα γυρίσματα, στους αληθινούς γιατρούς που τον έχουν ανάγκη αυτή τη στιγμή.

«Στο "Station 19", είμαστε αρκετά τυχεροί ώστε να έχουμε περίπου 300 από της N95 μάσκες, τις οποίες δωρίσαμε στο τοπικό τμήμα πυροσβεστικής. Ήταν ευγνώμονες. Στο "Grey's Anatomy", έχουμε απόθεμα σε ρόμπες και γάντια τα οποία επίσης δωρίζουμε», δήλωσε η παραγωγός Krista Vernoff και πρόσθεσε: «Ξεχειλίζουμε ευγνωμοσύνη για το ιατρικό προσωπικό σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και εκτός από αυτές τις δωρεές, τους βοηθάμε με τον τρόπο μας μένοντας σπίτι».

Ontario Fire Department on Instagram: “Thank you to @station19 and @shondaland for the donation of N95 masks to help protect our firefighters during our COVID-19 response…”

Παράλληλα, η σειρά του ABC "The Good Doctor" δωρίζει το απόθεμα σε μάσκες και ιατρικό εξοπλισμό σε νοσοκομεία στο Βανκούβερ, εκεί όπου γίνονται τα γυρίσματα της σειράς. Η σειρά "New Amsterdam" του NBC ανακοίνωσε ότι δωρίζει μάσκες, γάντια, ρόμπες και άλλα αντικείμενα στο Τμήμα Υγείας της Νέας Υόρκης.

Η σειρά του Fox "The Resident" έδωσε όλες της τις προμήθειες σε ένα νοσοκομείο στην Ατλάντα. Μία από τις γιατρούς εκεί, ευχαρίστησε τη σειρά με ένα post στο Instagram.

klaw on Instagram: “

Αυτές οι σειρές ανήκουν σε εκείνες που έχουν έτσι κι αλλιώς αναστείλει τα γυρίσματα προκειμένου να προστατεύσουν ηθοποιούς, υπαλλήλους και πολίτες.

«Θέλοντας να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί, η παραγωγή αναβάλλεται στο Grey's Anatomy, από αυτή τη στιγμή. Η απόφαση αυτή πάρθηκε ώστε να εξασφαλιστεί η υγεία και η ασφάλεια όλου του καστ, του πληρώματος και των αγαπημένων μας εκτός δουλειάς», έγραφε η ανακοίνωση.

Το μήνυμά της στον κόσμο έστειλε και η πρωταγωνίστρια της σειράς, Ellen Pompeo, μέσω σχετικού post στο Instagram.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ