TV + Series

La Casa de Papel: Αυτό είναι το νέο τρέιλερ

Στις 3 Απριλίου η πρεμιέρα του μεγάλου φινάλε ή αρχή μιας νέας συνέχειας;

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Casa de Papel
Μόλις κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ του Casa de Papel

Μία ημέρα μετά το teaser ήρθε το χορταστικό και ίσως τελευταίο τρέιλερ του La Casa de Papel. Η πρεμιέρα στις 3 Απριλίου.

Ο «Καθηγητής», η αγαπημένη του «Λισαβόνα» και τα εννέα μέλη της συμμορίας με μάσκες του Νταλί επιστρέφουν στις 3 Απριλίου στο Netflix για την τέλεια ληστεία που δεν πήγε αυτήν τη φορά και τόσο καλά και πρέπει κάπως να καταλήξει στην τέλεια απόδραση. Αυτό είναι το νέο, χορταστικό και καταιγιστικό τρέιλερ του «La Casa de Papel». Δείτε το μέχρι το τέλος γιατί κρύβει εκπληξούλες.

Το «La Casa De Papel», δημιουργία του σεναριογράφου και παραγωγού Άλεξ Πίνα, προβλήθηκε αρχικά στο ισπανικό δίκτυο Antena 3 τον Μάιο του 2017. To Netflix απέκτησε τα δικαιώματά της τον Δεκέμβριο του 2017 και σε χρόνο ρεκόρ είχε στην μεγάλη αρχειοθήκη του μια πολύτιμη επιτυχία: τη δημοφιλέστερη μη αγγλόφωνη σειρά του πέτυχε να κατοχυρώσει το βραβείο Emmy καλύτερης δραματικής σειράς για το 2018.

Στην τρίτη σεζόν της σειράς ο «Καθηγητής» φαίνεται να έχει χάσει τον έλεγχο και να έχει βρει τον μάστορά του απέναντι στην αδίστακτη, πανέξυπνη και αποτελεσματική επιθεωρήτρια Σιέρα. Ένα αγώνας σκακιού και εμείς θεατές περιμένουμε την κίνηση ΜΑΤ. Θα γίνει από τη συμμορία των πόλεων ή από τα ισπανικά ΜΑΤ; Η απάντηση από τις 3 Απριλίου, μέχρι τότε ας πάρουμε μια γερή δόση Casa με το τρέιλερ.

Money Heist: Part 4 | Official Trailer | Netflix

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ