- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
The Crown: Θα είναι αυτή η επόμενη Βασίλισσα Ελισάβετ;
Η ηθοποιός θα αναβιώσει το «τρομερό έτος» της Βασίλισσας
Φήμες θέλουν την Imelda Staunton να αναλαμβάνει τον ρόλο της Βασίλισσας Ελισάβετ μετά την Olivia Colman στο «The Crown» του Netflix
Δεν έχει περάσει ούτε μήνας που η 3η σεζόν του «The Crown» βγήκε στο Netflix και ήδη όλοι απορούν ποια ηθοποιός θα πάρει το στέμμα από την Olivia Colman και θα αναλάβει τον ρόλο της Βασίλισσας Ελισάβετ. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός πήρε τα ηνία από την Claire Foy, η οποία είχε υποδυθεί τη Βασίλισσα στα νεαρά της χρόνια, και θα παραμείνει στον ρόλο για μία ακόμα σεζόν.
Ποια, λοιπόν, θα αναλάβει τη συνέχεια και θα αναβιώσει τη δεκαετία των 60 για την Ελισάβετ; Σύμφωνα με την Daily Mail παραγωγοί και σκηνοθέτες της σειράς έχουν ήδη προσεγγίσει την Imelda Staunton, που πολλοί γνωρίζουμε από τις ταινίες «Harry Potter». Αν τελικά κλείσει τον ρόλο, η 63χρονη ηθοποιός θα έχει δύσκολη δουλειά μπροστά της, όχι μόνο γιατί θα πρέπει να διαδεχτεί την ερμηνεία της Colman, αλλά και γιατί θα πρέπει να ζωντανέψει κάποια από τα πιο σημαδιακά χρόνια στη ζωή της Ελισάβετ.
Πέραν του θανάτου της Πριγκίπισσας Νταϊάνα το 1997 και του θανάτου της μητέρας της και της αδερφής της, Πριγκίπισσας Μαργαρίτας, το 2002, μπορούμε να υποθέσουμε ότι η σειρά θα επικεντρωθεί και στο «annus horriblis» της Βασίλισσας. Πρόκειται για το 1992, το «τρομερό έτος» της όπως το είχε η ίδια χαρακτηρίσει, με τον γιο της, Πρίγκιπα Άντριου να παίρνει διαζύγιο τον Μάρτιο, τον ανιψιό της, Πρίγκιπα Αλβέρτο, να πεθαίνει την ίδια μέρα με το διαζύγιο της κόρης της, Αν, τον Απρίλιο, την Νταϊάνα να εκδίδει ένα βιβλίο όπου περιέγραφε όλα τα προβλήματα στον γάμο της με τον Κάρολο και τη σχέση του με την Καμίλα τον Ιούνιο, τη δημοσίευση topless φωτογραφιών της πρώην συζύγου του Άντριου τον Αύγουστο, τη δημοσίευση ηχογραφήσεων από συζητήσεις της Νταϊάνα με τον Τζέιμς Χίλμπεϋ λίγες μέρες μετά, την πυρκαγιά στο Κάστρο του Ουίνδσορ, μία από τις επίσημες κατοικίες της Βασίλισσας, τον Νοέμβριο και τον χωρισμό του Καρόλου με την Νταϊάνα τον Δεκέμβριο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Επικράτησε στην κατηγορία Β' Ανδρικού Ρόλου - Υποψήφιος και ως παραγωγός
Τα «Widow’s Bay», «DTF: St. Louis» και «Spider-Noir» ξεχώρισαν στις δύο βραδιές των Creative Arts Emmys – Αναλυτικά οι νικητές και οι κατηγορίες
Η σειρά με πρωταγωνιστή τον Νίκολας Κέιτζ σταματά μετά από μία σεζόν, παρά τις διθυραμβικές κριτικές
Η σειρά που μας έβαλε στον κόσμο της ισραηλινοπαλαιστινιακής σύγκρουσης επιστρέφει σε μια πραγματικότητα εντελώς διαφορετική από εκείνη των προηγούμενων κύκλων
Η ανακοίνωση με φόντο τις φήμες για ρήξη ανάμεσα στον ηθοποιό, τον σεναριογράφο και τον παραγωγό
Ο πρώτος κύκλος των οκτώ επεισοδίων βασίζεται στο βιβλίο «Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος»
Πρεμιέρα στο Netflix στις 27 Οκτωβρίου
Θυμάται κανείς από τη δεκαετία του ’80 να υπήρξε φινάλε σε αυτό το ρομάντζο που το είπαμε «κινούμενα σχέδια»
Οι σειρές που πλησίασαν αλλά απέτυχαν και οι λόγοι
O ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο «The Gentlemen»
Τι θα δούμε στα 11 επεισόδια
Πότε θα κάνει πρεμιέρα ο 6ος κύκλος της δημοφιλούς σειράς του Netflix
Μια συγκινητική, χαοτική και ξεκαρδιστική σειρά γύρω από τη φιλία και την οικογένεια
Oι ενεργοί λογαριασμοί φτάνουν τα πέντε εκατομμύρια
Η παραγωγή εξασφάλισε χρηματοδότηση από το ΕΚΚΟΜΕΔ
Ο δεύτερος κύκλος της σειράς θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix τον επόμενο μήνα
Η χιουμοριστική ανακοίνωση στο Instagram
Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός αποκάλυψε τους λόγους που είπε «όχι» στο HBO
Αλλά του μεγαλώνει τον ρόλο στο «Dutton Ranch»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.