TV + Series

Game of Thrones: Στη σκηνή του βιασμού ο Ντρόγκο έκλαιγε

Τι αποκαλύπτει η Εμίλια Κλαρκ για τις γυμνές απαιτήσεις του HBO

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τζέισον Μομόα, Εμίλια Κλαρκ
Τζέισον Μομόα, Εμίλια Κλαρκ

Η Εμίλια Κλαρκ αποκαλύπτει: Με έβαλαν να κάνω γυμνά στο GOT για να μην απογοητευτούν οι τηλεθεατές. Μόνο ο Τζέισον Μομόα ήταν πάντα δίπλα μου.

Η Εμίλια Κλαρκ αποκαλύπτει ότι ένιωθε άβολα σε αρκετές από τις γυμνές σκηνές της επικής σειράς των οκτώ σεζόν και των 47 βραβείων, «Game of Thrones».

Η Βρετανή ηθοποιός, η οποία υποδυόταν τη βασίλισσα Ντενέρις του οίκου των Ταργκάρυεν στην υπερπαραγωγή του HBO, ήταν μόλις 23 ετών όταν ξεκίνησε τα γυρίσματα. Ήταν άγνωστη και έγινε διάσημη.  Ήταν όμως και άπειρη. Αποκαλύπτει, για παράδειγμα, ότι έμαθε για τις γυμνές και έντονα ερωτικές σκηνές της πρώτης σεζόν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Σε μια podcast συνέντευξη με τον ηθοποιό Νταξ Σέπαρντ, η Εμίλια Κλαρκ αποκαλεί τις ερωτικές σκηνές του GOT «τρομακτικές» και δεν κρύβει πως «δεν ήταν οι λίγες φορές που έκλαιγε πριν από το γύρισμα».

«Πήρα τον ρόλο και μετά μου έστειλαν το σενάριο. Καθώς το διάβαζα, σκεφτόμουν: "δεν μπορεί κάπου θα υπάρχει η παγίδα". Είχα μόλις τελειώσει τη δραματική σχολή και ήμουν άπειρη. Σκεφτόμουν: 'αφού το γράφει το σενάριο, πρέπει να το κάνω, σημαίνει ότι είναι απαραίτητο. Ήταν η πρώτη φορά που βρισκόμουν σε ένα πλατό αυτού του μεγέθους και των απαιτήσεων. Το πλατό του GOT δεν είχε καμία σχέση με τα πλατό των δύο προηγούμενων ταινιών μου. Και ξαφνικά ήμουν ολόγυμνη μπροστά σε πολύ κόσμο χωρίς να ξέρω τι πρέπει να κάνω ή τι περιμένουν όλοι από εμένα να κάνω. Και βεβαίως δεν ήξερα τα δικά μου θέλω».

Δέκα χρόνια μετά στα 33 της η Εμίλια Κλαρκ εξομολογείται ότι δεν πίστευε τότε ότι θα μπορούσε να έχει απαιτήσεις από την παραγωγή. Της ζητήθηκε να κάνει τα γυμνά χωρίς εντάσεις γιατί , όπως της είπαν: «έπρεπε να μην απογοητεύσει τους θαυμαστές της σειράς. Πλέον ξέρω με τι είμαι άνετη και με τι όχι. Τότε, όμως, είχα πρόβλημα. Σήμερα απλά θα τους έλεγα: Fuck you».

Στη συνέντευξη η Κλαρκ αποκαλύπτει ότι ο φύλακας άγγελός της στο πλατό ήταν ο τηλεοπτικός της σύζυγος Ντρόγκο κατά κόσμον Τζέισον Μομόα. Τη πρώτη νύχτα του γάμου τους - στον βιασμό - η Εμίλια Κλαρκ ξεκαθάρισε: «Ο Καλ Ντρόγκο έκλαιγε περισσότερο από εμένα».

Και η Κλαρκ καταλήγει: «Τώρα συνειδητοποιώ πόσο τυχερή ήμουν που είχα δίπλα μου τον Τζέισον. Ήταν έμπειρος ηθοποιός και με συμβούλευε. Θυμάμαι να μου λέει: "γλυκιά μου, έτσι πρέπει να το κάνεις αυτό" ή φώναζε: "φέρτε κάτι, μία ρόμπα. Τρέμει. Ήταν ευγενικός και με φρόντιζε πολύ». 

Daenerys & Khal Drogo Bed Scene (Game of Thrones)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ