TV + Series

Lord of the Rings: Ποιοι θα είναι οι συντελεστές της σειράς;

Από τις λίγες πληροφορίες που αποκάλυψε η εταιρεία παραγωγής

foto_1.jpg
Νικολέττα Σταμάτη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
lord of the rings tv amazon.jpg

Το Amazon ανακοινώνει μέσω Twitter τα ονόματα του σκηνοθέτη, των σεναριογράφων και των εκτελεστικών παραγωγών της σειράς «Lord of the Rings»

Εδώ και μήνες το Amazon έχει ανακοινώσει την μεταφορά του «Lord of the Rings» στην μικρή οθόνη. Ωστόσο, πέραν αυτού, γνωρίζουμε ελάχιστα.  

Ανάμεσα σε αυτά, μέχρι τώρα ήταν το γεγονός ότι η σειρά θα τοποθετείται 3.441 χρόνια πριν τα γεγονότα των ταινιών, στην «Δεύτερη Εποχή» ή «Age of Numenor», αλλά και το γεγονός ότι έχει ήδη κλείσει 5 σεζόν. Παράλληλα, όσον αφορά το καστ, το μόνο όνομα που έχει γίνει γνωστό είναι αυτό της Markella Kavenagh (The Cry), την οποία θα δούμε σίγουρα στα δύο πρώτα επεισόδια.  

Πριν μερικές μέρες, όμως, μία νέα πληροφορία ήρθε μέσα από το Twitter της σειράς, αποκαλύπτοντας όλους τους βασικούς συντελεστές πίσω από τις κάμερες. Ο J.A. Bayona, μετά την ταινία του «Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε», έρχεται να αναλάβει τα σκηνοθετικά ηνία της σειράς, γράφοντας μάλιστα στο Twitter του για αυτήν τη συμμετοχή: «Ο J.R.R. Tolkien δημιούργησε μία από τις πιο απίθανες και εμπνευσμένες ιστορίες όλων των εποχών. Ανυπομονώ να ταξιδέψω κοινά από όλο τον κόσμο στη Μέση Γη και να τους βοηθήσω να ανακαλύψουν τα θαύματα της Δεύτερης Εποχής, με μία ιστορία που δεν έχουν ξαναδεί». 



Ωστόσο, το όνομα του σκηνοθέτη δεν είναι το μόνο που μας κάνει να ανυπομονούμε για τη σειρά. Το σενάριο υπογράφουν η Stephany Folsom του «Toy Story 4» και η Helen Shang της σειράς «Χάνιμπαλ», ενώ τον ρόλο των εκτελεστικών παραγωγών έχουν αναλάβει ο Bruce Richmond, ο Gene Kelly, ο Jason Cahill και ο Justin Doble, των οποίων τα ονόματα συναντάμε σε επιτυχίες, όπως το «Game of Thrones», το «The Sopranos» και το «Stranger Things». 

[[{"fid":"690721","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":""},"type":"media","field_deltas":{"2":{"format":"default","alignment":""}},"link_text":null,"attributes":{"class":"media-element file-default","data-delta":"2"}}]]

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ