TV + Series

11 στιγμές από το υπερθέαμα του Νίκου Κοκλώνη!

Τα Σάββατά μας απέκτησαν νόημα

115071-630725.jpg
Βαγγέλης Περρής
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
d0rexrjwsaaaknc.jpg

Σε μια στιγμή ανάβουν τα φώτα! Η μουσική μας φέρνει το show στη σκηνή. Άρχισαν πάλι τα αστεία οι stand up comedians, αλλά δεν γελάσαμε μόνο με αυτούς.

1. Τρομάξαμε στην αρχή βλέποντας τον γνωστό showman Νίκο Κοκλώνη να είναι τυλιγμένος πάνω από το κουστούμι του με έναν άσπρο μανδύα. «Πολύ θέλει ο άνθρωπος;» σκεφτήκαμε, αλλά γρήγορα καταλάβαμε ότι μάλλον είχε πάθει εξάρθρωση ώμου και την τελευταία στιγμή του φόρεσαν κάτι για να τον συγκρατήσει. Το «τελευταία στιγμή» γινόταν αντιληπτό μόλις έκανε μια στροφή γύρω από τον εαυτό του και φαίνονταν τα λουριά του πρόχειρου ορθοπεδικού μηχανισμού.

2. Ο Κοκλώνης είναι ο νέος Βοσκόπουλος. Όπως ο Τόλης στο «Μαριχουάνα stop» τραγουδούσε έχοντας στην πλάτη τεράστια γράμματα που σχημάτιζαν το όνομά του, έτσι και στο σκηνικό του «It's Showtime» κυριαρχούσε η γιγάντια φωτεινή επιγραφή που έγραφε ΝΙΚΟ (χωρίς «Σ», όπως λέμε «Μύκονο»). Η διαφορά μεταξύ των δύο καλλιτεχνών είναι ότι οι μουσικοί που συνόδευαν τον Τόλη ήταν ανώνυμοι, ενώ αυτοί που στέκονται στο πλευρό του Νίκου ονομάζονται ΝΙΚΟ BAND. Λογικό.

koklo.jpg

3. Ποτέ δεν είδαμε όσους βρίσκονταν στο κοινό και χειροκροτούσαν όποτε ο παρουσιαστής έλεγε κάτι τσαχπίνικο (πάντα). Ούτε ένας προβολέας δεν φώτισε τα πρόσωπά τους και αυτό μάλλον το απαίτησαν οι ίδιοι ώστε να μην υπάρχουν ντοκουμέντα γι' αυτό που έκαναν το Σάββατο το βράδυ.

4. Στο παιχνίδι με το κοινό, οι παίκτες έπρεπε να μαντέψουν το κόστος διαφόρων προϊόντων. Στην ερώτηση «πόσο κοστίζει ένα κιλό μάνγκο» η σωστή απάντηση ήταν 3,49. Η Μπέτυ απάντησε 3,50 ευρώ, ο Χάρης 2,80 και κέρδισε ο Χάρης!

5. Στην εκπομπή συμμετείχε η Έφη Σαρρή που απέδωσε αισθαντικά τις μεγάλες διαχρονικές επιτυχίες της («Στα κρεβάτια τα ξένα»). Η συνέντευξη δόθηκε πάνω σ' ένα κρεβάτι. Φυσικά φάνηκε το εσώρουχό της.

6. Η Πάμελα Άντερσον πέρασε την κλασική δοκιμασία της επαφής με φαγητό, ενώ είχε κλειστά τα μάτια. Της έφεραν να χαϊδέψει μία κολοκύθα με ιδιαίτερο σχήμα και το σχόλιό της ήταν «νόμιζα ότι απλώς θα γλείψω μερικά πράγματα».

7. Την παράσταση έκλεψε η ψηλή βοηθός του showman, η οποία έσερνε στο πλατό διάφορα καροτσάκια. Ήταν μάλιστα τέτοιο το γκελ της στο κοινό που ο Νίκος πρόσταξε  «χειροκροτήστε την, παιδιά, για να φύγει».

8. Η Φουρέιρα στην αρχή έφαγε όστρακα. Στη συνέχεια ετοίμασε μεζεδάκια. Η Βίκυ Κάβουρα ζύγιζε μάνγκο. Η Πάμελα Άντερσον έφαγε ντολμαδάκια. Ο Βαγγέλης Κακουριώτης έδωσε συνέντευξη περιστοιχισμένος από χάμπουργκερ. Γενικά ήταν φανερό ότι ο κόσμος δεν τρώει πλέον απ' τα σκουπίδια, όπως άλλωστε είχε δηλώσει πρόσφατα και ο υπουργός Εργασίας. Το Showtime είναι το πρώτο πολιτικοποιημένο σόου που μεταδίδεται στην Ελλάδα.

9. Η Φουρέιρα τραγούδησε επί 24 λεπτά και 47 δευτερόλεπτα. Ακατάπαυστα. Στις συναυλίες της κάνει διάλειμμα.

10. Η εφημερίδα «Έθνος» αναφέρθηκε στην εκπομπή με τον τίτλο «Η μαγική πρεμιέρα του Κοκλώνη». Επιτέλους κάποιος που λέει τα πράγματα με το όνομά τους.

11. Το περασμένο σαββατόβραδο πρέπει να ήταν πολύ δύσκολο για τον Μένιο Φουρθιώτη...

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ