TV + Series

Αγνώριστος ο Ράσελ Κρόου στη νέα σειρά που πρωταγωνιστεί

Ο άλλοτε «Μονομάχος» έπαθε... Κρίστιαν Μπέιλ

30592837_397928577356114_5869118242148057088_n.jpg
Νίκος Παπαηλιού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
russell-feat.jpg

Ο ρόλος του Κρίστιαν Μπέιλ στο «Vice» ως Dick Cheney αγαπήθηκε όσο λίγοι τη φετινή σεζόν με αποτέλεσμα o 45χρονος ηθοποιός να θεωρείται ένα από τα φαβορί για το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου. Η ολική μεταμόρφωση του Μπέιλ όμως, τείνει να γίνει μόδα όπως φαίνεται αφού ξεπροβάλλουν αρκετοί μιμητές. Ένας από αυτούς είναι και ο Ράσελ Κρόου, ο οποίος θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά μικρής διάρκειας «The Loudest Voice» και για τον ρόλο του έχει υποστεί ένα… Extreme Makeover.

mv5bzju3ztkzzdatode1os00yzy1lwe5odgtn2i2nzg2mjblywyyxkeyxkfqcgdeqxvynjc2ntg3nji._v1_.jpg
© Imdb

Η σειρά θα προβληθεί στο τέλος της χρονιάς από το αμερικανικό δίκτυο Showtime, που έγινε γνωστό από το «Shameless» και το «Homeland», και πρόκειται για μια ιστορία βασισμένη στο μπεστ σέλερ «The Loudest Voice in the Room» του Γκάμπριελ Σέρμαν, που περιγράφει την ιστορία του Ρότζερ Έιλς, ιδρυτή και πρώην CEO του Fox News που απεβίωσε το 2017. Η παραγωγή θα διεισδύσει στη ζωή του Έιλς, τον οποίο φυσικά θα υποδυθεί ο Ράσελ Κρόου και θα εντρυφήσει μάλιστα στην περίοδο που ο ισχυρός άνδρας του Fox News κατηγορήθηκε για σεξουαλική κακοποίηση, άφησε τη δουλειά του και εντάχθηκε στην προεκλογική καμπάνια του Ντόναλντ Τραμπ.

russellcroweasrogerailes-showtime.jpg

Ακόμη δεν υπάρχει διαθέσιμο τρέιλερ για τη σειρά, όμως η πρώτη φωτογραφία του μεταμορφωμένου Ράσελ Κρόου μας προϊδεάζει για ό,τι πρόκειται να ακολουθήσει. Ο άλλοτε «Μονομάχος» εμφανίζεται σαν ένας μεσήλικας χωρίς μαλλιά και με μπόλικη κοιλιά έτοιμος να γίνει ένας άλλος Έιλς στην ιστορία της ζωής του. Μαζί με το όνομά του στο καστ θα συναντήσει κανείς και τους Ναόμι Γουότς, Σιένα Μίλερ και Σεθ ΜακΦάρλαν για ένα αποτέλεσμα που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ