- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Μα πού τους βρίσκουν;». Η ερώτηση έρχεται αυτομάτως σε όσους παρακολουθούν έστω και για ένα λεπτό τα «ριάλιτι σχέσεων» που συστήνονται σαν «κοινωνικά πειράματα». Η επικαιρότητα προσφέρει την απάντηση. Δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ένας διαγωνιζόμενος του Power of Love πρωταγωνιστούσε σε ταινία πορνό γνωστού οίκου. Η φήμη συνόδευε και περσινή παίκτρια, αλλά ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε, επομένως κρατάμε μικρό καλάθι. Αυτοί που δεν κρατούσαν καλάθι, αλλά τον ανδρισμό τους τον οποίο επεδείκνυαν σε κυρίες που τους περιστοίχιζαν, είναι δύο συμμετέχοντες στην ίδια εκπομπή οι οποίοι προσέφεραν τις υπηρεσίες τους σε ειδικά πάρτι και τα σχετικά βίντεο του You Tube επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές.
Τη σφραγίδα της αστυνομίας φέρει είδηση που αφορούσε σε παίχτρια που διακρίθηκε στο Game of Love, η οποία δίδαξε στα υπόλοιπα κορίτσια τον τρόπο που χρησιμοποιείται σωστά ένας στύλος. Βγαίνοντας από το παιχνίδι επέκτεινε τις επαγγελματικές τις δραστηριότητες σε άλλες υπηρεσίες, μέχρι που συνελήφθη με την κατηγορία της παράνομης πορνείας. Το ίδιο κορίτσι συμμετείχε σε διαφήμιση καλτσόν, ενώ παλιά έβγαινε σε νυχτερινά τοκ-σόου της Θεσσαλονίκης και συστηνόταν σαν υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων σε νυχτερινό μαγαζί. Οι συστάσεις των παικτών συνήθως έχουν πρόβλημα. Οι «personal trainers», που αποτελούν και την πλειοψηφία, συνήθως κάνουν πόρτα σε μαγαζιά. Μία στιλίστρια ήταν μπουζουξού. Οι περισσότεροι-περισσότερες που δηλώνουν ότι ασχολήθηκαν με την τηλεόραση, χόρευαν ή έλεγαν προσωπικές ιστορίες στην Αννίτα Πάνια και υποδύονταν τους παίκτες στα τηλεπαιχνίδια του Σεφερλή. Οι «ηθοποιοί» έκαναν καριέρα στα «Διλήμματα» της Καινούργιου και στις «Οικογενειακές Ιστορίες» του Alpha. Τα «διακριθέντα μοντέλα» περπάτησαν σε αυτοσχέδια πασαρέλα (συνήθως από καφάσια) που πάνω της στρώθηκε η κλασική μοκέτα των περιφερειακών καλλιστείων (είθισται να καταλήγουν σε «καλλιτεχνικές περιοδείες»).
Από το κάστινγκ δεν θα μπορούσε να λείπει η κατηγορία των «πατριωτών», οπότε η ανάγνωση συνεχίζεται με υπόκρουση το εμβατήριο «τρανών προγόνων ιχνηλάτες». Να 'τος! Ξεπροβάλλει στην κορυφή της λευκής σκάλας του τουρκικού οντά που παίζει το ρόλο σκηνικού, συνέλληνας ο όποιος συστήνεται σαν «Σπαρτιάτης». Η διακόσμηση του κορμιού του θυμίζει κατάστημα τουριστικών ειδών. Τατουάζ με αρχαιοπρεπή περικάρπια, αμφορείς, μία σημαία που στη μέση της φτερουγίζει ένα πουλί, ο Ποσειδώνας πάνω από την επιγραφή «Ή ταν ή επί τας», ένα φίδι που προφανώς επωάζει το αυγό του, περικεφαλαίες, ένας μαίανδρος που φέρνει σε αγκυλωτό σταυρό... Σε όσους σκέφτονται ότι ο Σκάι κατέφυγε στη δεξαμενή της χρυσαυγίτικης γραφικότητας, απαντά αυτοπροσώπως ο πατριώτης αναζητητής του έρωτα με τα τατού: «Επειδή ακούγονται διάφορες κουταμάρες, ο αητός συμβολίζει το σήμα των Ποντίων μέσα στην παλιά ελληνική σημαία και ο Μαίανδρος προέρχεται από την αρχαία ελληνική μυθολογία και έχει να κάνει με τον Ηρακλή»!
Συμπέρασμα: Όντως το Power of Love και τα ομοειδή προϊόντα αποτελούν ένα σύγχρονο «κοινωνικό πείραμα», όπως ισχυρίζεται η εταιρεία του Acun Ilicali. Ανακατεύονται οι τσόντες με τον Ηρακλή, το στριπτίζ με τα «Διλήμματα». Το τελικό προϊόν τιμάται δυόμισι χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα (15.635 τουρκικές λίρες).
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η σειρά με πρωταγωνιστή τον Νίκολας Κέιτζ σταματά μετά από μία σεζόν, παρά τις διθυραμβικές κριτικές
Η σειρά που μας έβαλε στον κόσμο της ισραηλινοπαλαιστινιακής σύγκρουσης επιστρέφει σε μια πραγματικότητα εντελώς διαφορετική από εκείνη των προηγούμενων κύκλων
Η ανακοίνωση με φόντο τις φήμες για ρήξη ανάμεσα στον ηθοποιό, τον σεναριογράφο και τον παραγωγό
Ο πρώτος κύκλος των οκτώ επεισοδίων βασίζεται στο βιβλίο «Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος»
Πρεμιέρα στο Netflix στις 27 Οκτωβρίου
Θυμάται κανείς από τη δεκαετία του ’80 να υπήρξε φινάλε σε αυτό το ρομάντζο που το είπαμε «κινούμενα σχέδια»
Οι σειρές που πλησίασαν αλλά απέτυχαν και οι λόγοι
O ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο «The Gentlemen»
Τι θα δούμε στα 11 επεισόδια
Πότε θα κάνει πρεμιέρα ο 6ος κύκλος της δημοφιλούς σειράς του Netflix
Μια συγκινητική, χαοτική και ξεκαρδιστική σειρά γύρω από τη φιλία και την οικογένεια
Oι ενεργοί λογαριασμοί φτάνουν τα πέντε εκατομμύρια
Η παραγωγή εξασφάλισε χρηματοδότηση από το ΕΚΚΟΜΕΔ
Ο δεύτερος κύκλος της σειράς θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix τον επόμενο μήνα
Η χιουμοριστική ανακοίνωση στο Instagram
Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός αποκάλυψε τους λόγους που είπε «όχι» στο HBO
Αλλά του μεγαλώνει τον ρόλο στο «Dutton Ranch»
Το «A Child of My Own» εξετάζει την ιστορία της Eleonor Alejandra Marín Mendoza
Το follow-up του Σκοτσέζου δημιουργού μετά τη μεγάλη επιτυχία «Baby Reindeer» σε κάνει να στριφογυρνάς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.