TV + Series

Voice εν τη ερήμω

Αποκλειστικό: αυτοί θα είναι οι ηττημένοι του τάλεντ σόου

115071-630725.jpg
Βαγγέλης Περρής
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
43828386_1268796789928014_3092072919191257088_o.jpg

Οι κριτές τους κρίνουν, οι coaches τους εκπαιδεύουν, το κοινό τους ψηφίζει. Οι διαγωνιζόμενοι του Voice κάθε Τρίτη και Τετάρτη κλαίνε, παλεύουν, αγωνιούν για την θέση τους στο παιχνίδι και ονειρεύονται στιγμές δόξας που ποτέ δεν θα έρθουν.

Τη χαρά της πρωτιάς την έχουν μέχρι στιγμής δοκιμάσει δεκάδες συνάδελφοί τους. Γιώργος Ζιώρης, Γιάννης Μάργαρης, Χάρης Αντωνίου, Σταύρος Μιχαλακάκης, Γιάννης Ξανθόπουλος, Κώστας Αγγελής και πολλοί άλλοι, είναι ονόματα που εκφωνήθηκαν ως νικητές και έκτοτε αγνοείται η τύχη τους. Δεν φταίνε αυτοί. Τα κανάλια που φιλοξένησαν τα τάλεντ σόου τους είδαν ως τηλεοπτικό προϊόν με σύντομη ημερομηνία λήξης, έβγαλαν την υποχρέωση στέλνοντας τους να κάνουν το ντεκόρ σε μια-δυο εκπομπές και μετά δεν τους κάλεσαν ούτε για να πουν τα κάλαντα στα εορταστικά προγράμματά τους. Το ίδιο απαθείς ήταν και οι εταιρείες. Οι εκπρόσωποί τους πόζαραν κατά την απονομή, θεώρησαν ότι έτσι διαφημίστηκαν και μετά εξόρισαν τα ονόματα των νικητών στη λίστα με τους ανεπιθύμητους γιατί επέμεναν να μάθουν πότε θα κυκλοφορήσει το cd του συμβολαίου που νόμιζαν ότι ήταν δεσμευτικό.

Η συμμετοχή επομένως στα διαγωνιστικά μουσικά σόου δεν οδηγεί στο πάλκο, αντιθέτως πολλές φορές γίνεται και εμπόδιο, μια που η στάμπα τους είναι σαν το τατού. Ή μένει ανεξίτηλη ή θέλει κόπο και έξοδα για να σβηστεί. Παρόλα αυτά οι επίδοξοι τραγουδιστές επιμένουν να αγκαλιάζονται με τους κριτές όποτε ακούν καλά νέα, αγνοώντας ότι οι μόνοι που θα κερδίσουν τουλάχιστον ένα μισθό, είναι οι δεύτεροι. 

Η ΤΕΧΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑ, ΤΑ ΕΡΓΑ ΛΙΓΑ
Η Μαρία Κορινθίου κάνει το ρόλο της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο «Η νεράιδα και το παλικάρι». Η Κατερίνα Γερονικολού κάνει το ρόλο της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο «Χτυποκάρδια στο θρανίο». Η Ντορέττα Παπαδημητρίου κάνει το ρόλο της Ζωής Λάσκαρη στο «Μαριχουάνα στοπ». Ο Μάρκος Σεφερλής θα έκανε το ρόλο του Ηλιόπουλου στο «Ζητείται ψεύτης», αλλά η παράσταση κατέβηκε πριν από την πρεμιέρα γιατί υπήρχαν διαφωνίες σχετικά με την σειρά των ονομάτων στην μαρκίζα κι άλλα τέτοια καλλιτεχνικά.

Επειδή η θίασοι είναι πολλοί και οι επιτυχίες του ελληνικού κινηματογράφου σαφώς λιγότερες, αναμένεται σύντομα να εξαντληθεί το απόθεμα και να αρχίσουν να ανεβαίνουν στο σανίδι πιο εναλλακτικές παραγωγές, οπως «Σεξ 13 μποφόρ», «Εμείς οι βλάχοι όπου λάχει», «το Παλαμάρι του βαρκάρη» και άλλα. Δουλίτσα να υπάρχει...

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ