TV + Series

Οι νέες σειρές και ταινίες που έρχονται το Νοέμβριο στο Netflix

Δεν είναι μόνο η 6η σεζόν του House of Cards...

30592837_397928577356114_5869118242148057088_n.jpg
Νίκος Παπαηλιού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
mv5bnte3ota1nzqwnf5bml5banbnxkftztgwndq0nze1mzi._v1_sx1500_cr001500999_al_.jpg
© Imdb

Το Netflix έχει ανεβάσει στα ύψη τις μετοχές του τα τελευταία χρόνια και κάθε μήνα έχει τον τρόπο να εντυπωσιάζει το κοινό του και να πολλαπλασιάζει τα εκατομμύρια των χρηστών του, ανά τον κόσμο, τόσο με τις δικές του παραγωγές, όσο και με τις ταινίες που μετά από χρόνια επαναφέρει και έχει την δύναμη να ξανακάνει γνωστές στο ευρύ κοινό. Έτσι και τον Νοέμβριο η δημοφιλής πλατφόρμα βρήκε ξανά τον τρόπο να κερδίσει τους απανταχού φαν της που περιμένουν πως και πως. Μπορεί η αμφιλεγόμενη επιστροφή του House of Cards χωρίς τον Κέβιν Σπέισι να είναι αυτή που ξεχωρίζει και κάθε λίστα που σέβεται τον εαυτό της θα πρέπει να ξεκινά με τον τελευταίο (;) κύκλο της σειράς του Μπο Γουίλιμον.

House of Cards
Η ιστορία είναι λίγο πολύ γνωστή. Η Κλαιρ Άντεργουντ επιστρέφει ως η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος στην ιστορία των Η.Π.Α. με την κυνικότητά της να ξεχωρίζει ήδη από τα πρώτα τρέιλερ. Πολλοί δείχνουν διατεθειμένοι να αφήσουν τη σειρά μετά την αποπομπή του Σπέισι, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι οι εξελίξεις στο τέλος του πέμπτου κύκλου ήταν τόσο έντονες, που αυτό δεν μοιάζει εύκολο.

House of Cards: Season 6 | Official Trailer [HD] | Netflix

Πρεμιέρα 6ου κύκλου: 2 Νοεμβρίου

Narcos: Mexico
Η αγορά του λευκού θανάτου έχει πλέον καινούργιο αφεντικό και μεταφέρεται στο Μεξικό, όπως μαρτυρά και ο τίτλος της τέταρτης σεζόν. Τον βαρώνο Gallardo ενσαρκώνει ο Diego Luna, ενώ επικεφαλής του τμήματος δίωξης θα είναι ο  Michael Pena. Το Narcos: Mexico αναμένεται επίσης με μεγάλη προσμονή, για να φανεί πώς θα είναι η μετα-Πασκάλ εποχή στη δημοφιλή σειρά.

At least 18 people, mostly children, die in flash floods in Jordan

Πρεμιέρα Narcos: Mexico: 16 Νοεμβρίου

The Ballad of Buster Scruggs
Μια παραγωγή του Netflix σε συνεργασία με τα αδέρφια Κοέν είναι αναμφίβολο ότι θα είναι ενδιαφέρουσα. Όταν μάλιστα πρωταγωνιστούν οι Τζέιμς Φράνκο και Λίαμ Νίσον, τότε σίγουρα το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο. Το γουέστερν με τους ειδικούς του είδους θα κυκλοφορήσει φέτος τον Νοέμβρη και όπως φαίνεται και από το τρέιλερ θα πέσει αρκετό πιστολίδι.

The Ballad of Buster Scruggs | Official Trailer [HD] | Netflix

Πρεμίερα: 16 Νοεμβρίου
Διάρκεια: 2 ώρες και 12 λεπτά

Outlaw King
Η σκωτσέζικη αντίσταση ζωντανεύει μέσα από μια ακόμη ιστορική παραγωγή του Netflix. Ο «Robert the Bruce» ήταν γόνος αριστοκρατικής καταγωγής και Λόρδος του Carrick. Κατέχοντας σημαντική θέση και σε πολιτικά θέματα της χώρας του, δήλωνε το βροντερό παρόν σε εγχειρήματα που σκοπό είχαν να αναχαιτίσουν την αγγλική προέλαση του μονάρχη Εδουάρδου Α’. Στο πολεμικό δράμα περιόδου Outlaw King του David Mackenzie (Hell or High Water), πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο Chris Pine, που συστήνεται ως ο ηγέτης της σκωτσέζικης αντίστασης, για να κάνει γνωστή σε όλον τον κόσμο μια από τις πιο γνωστές ιστορικές φυσιογνωμίες της Σκωτίας.

Outlaw King | Official Trailer [HD] | Netflix

Πρεμιέρα: 9 Οκτωβρίου
Διάρκεια: 1 ώρα και 57 λεπτά

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ