TV + Series

Το λεπτό χιούμορ του Βερύκιου

Ο Βαγγέλης Περρής βλέπει παλιά και νέα σίριαλ και εκπομπές

115071-630725.jpg
Βαγγέλης Περρής
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βίκυ Χατζηβασιλείου - Δήμος Βερύκιος

Η Μαρία Μενούνος παντρεύτηκε στο χωριό της και στη σεμνή τελετή παρευρέθηκε το πλήθος των πανηγυριστών επωνύμων που τον τελευταίο καιρό έχει φουλ γάμο-εργασία και τρέχει από χωρίου εις χωρίον. Στο γλέντι που ακολούθησε, η παρουσιάστρια του Αlpha Βίκυ Χατζηβασιλείου ήρθε στο κέφι και σηκώθηκε να χορέψει (το κουκλί μου) τον παραδοσιακό γαμήλιο χορό που ονομάζεται «τσιφτετέλι». Το χαριτωμένο θέαμα απασχόλησε τον Δήμο Βερύκιο οποίος, εκτός απο κριτής χορού, εκτελεί και καθήκοντά Αντιπροέδρου στο σταθμό στον οποίο προσφέρει τις υπηρεσίες της η Χατζηβασιλείου. Με τον αέρα που του δίνει η υψηλή του θέση, κατέταξε τη συνεργάτιδά του στους ηλικιωμένους που «στα στερνά τους επιδεικνύουν τα εφηβικά τους» και, αφού έκανε απανωτά λογοπαίγνια συγκρίνοντας το μπούστο με τα λεμόνια, ευχήθηκε «να βρεθεί ένας ζάμπλουτος Ελληνοαμερικανός για να πάρει τη Βίκυ στην Αμερική γιατί έτσι γίνονται πλέον τα προξενιά». !Το γεγονός ότι δίπλα στην προσεχή ερωτική μετανάστρια στεκόταν ο σύζυγός της, ουδόλως απασχόλησε τον Αντιπρόεδρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΤΕΛΛΑΡΑ ΔΕΝ ΛΕΜΕ «ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ»

Γλέντια στις γαμήλιες εκδηλώσεις, γλέντια και στον Σκάι με την εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» να ανοίγει την αυλαία της φετινής σεζόν. Κεντρικός καλεσμένος ο Μάριος Φραγκούλης που, λόγω ρεπερτορίου, δεν επέτρεψε στην ορχήστρα να παίξει το σήμα κατατεθέν της εκπομπής δηλαδή το τραγούδι «το μερτικό μου απ' τη χαρά» του Στέλιου Καζαντζίδη. Πρόκειται για κάτι παροδικό και είμαστε σίγουροι ότι το κενό να καλυφθεί στην επόμενη εκπομπή.

Ο ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΣΠΙΤΙΑ

Το κοινό που συντονίστηκε με το ανανεωμένο «Στην υγειά μας ρε παιδιά» ακολουθεί την πορεία των φετινών εκπομπών του Σκάι. Έδωσε στην εκπομπή ποσοστό τηλεθέασης περίπου στο 18% στο σύνολο του κοινού, ενώ στο δυναμικό τα ποσοστά κυμάνθηκαν γύρω στο 10%, γεγονός που έκανε ακόμη εντονότερο τον προβληματισμό των επιτελών του Σκάι για την πορεία του φετινού του προγράμματος. Ο προβληματισμός την επόμενη ημέρα πήρε διαστάσεις ανησυχίας μια που το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» δεν ξεπέρασε το 17% (16,8% στο δυναμικό).

ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ: ΤΟ ΤΕΛΟΣ;

Την επόμενη Πέμπτη ο ΑΝΤ1 θα δώσει τη μάχη της επιβίωσης με το νέο κύκλο του Nomads. Τα φετινά τρέιλερ είναι πιο προσγειωμένα στην πραγματικότητα από τα περσινά που, ενώ υπόσχονταν αγριάδες και υπερθέαμα με λαγούς και πετραχήλια, τελικά μας έδειξε τον Αρναούτογλου να λέει για βαφτίσια και τον ήχο της καμπάνας. Προβάλουν πλάνα από την εκπομπή, με σαφώς καλύτερη εικόνα, αλλά υπάρχουν φόβοι ότι το ξαναζεσταμένο φαγητό είναι άνοστο ακόμη κι αν το σερβίρεις σε καλύτερο σερβίτσιο. Και τα ριάλιτι περιπέτειας, μετά από δύο χρόνια υπερπροσφοράς, έχουν σοβαρές πιθανότητες να αποτελούν ξαναζεσταμένο φαγητό.

ΕΙΔΗΣΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΣ

Η Μαρίνα Τσιντικίδου παραπονιέται για το μπούλινγκ του Αντρέα Μικρούτσικου όταν έκαναν μαζί την πρωινή εκπομπή του Mega. Εκείνος απαντά και προς υπεράσπισή του έρχεται η Σοφία Βόσσου. (Για τους αναγνώστες που είναι κάτω από τα τριάντα, η πρόταση περιέχει τέσσερις άγνωστες λέξεις).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ