TV + Series

House of Cards - Δείτε πού καταλήγει ο 46ος πρόεδρος των ΗΠΑ, Φρανκ Άντεργουντ (video)

Επί πτωμάτων η Κλερ είναι πια η Πρώτη Κυρία του Λευκού Οίκου - Οργή στα social media

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
House Of Cards | Teaser: Grave [HD] | Netflix

«Ελαφρύ το χώμα» που σκεπάζει τον 46ο πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο αδίστακτος, δολοπλόκος αλλά λατρεμένος πρόεδρος Φρανκ Άντεργουντ είναι πια νεκρός. Το Netflix τον σκότωσε αφού έπρεπε κάπως να δικαιολογήσει σεναριακά την απόλυση και απομάκρυνση του Κέβιν Σπέισι από το πολιτικό τηλεοπτικό δράμα House of Cards.

frances-under.jpg

Ο 55χρονος ηθοποιός βαρύνεται με δεκάδες καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος ανδρών και γι' αυτό αποφασίστηκε η… εξόντωσή του.

Το Netflix βάζει ταφόπλακα στον Φρανκ Άντεργουντ με τον πιο εκδικητικό τρόπο. Δίνει στην επίσης αδίστακτη Κλερ (Ρόμπιν Ράιτ) τη χαρά να είναι αυτή που ανακοινώνει στο κοινό τη μοίρα του συζύγου της πάνω από τον τάφο του.  

claire-tomb.jpg

«Ένα πράγμα θα σου πω, Φράνσις. Όταν θάψουν εμένα, δεν θα είναι στην πίσω αυλή του σπιτιού μου. Και θα πρέπει να σταθούν στην ουρά για τα συλλυπητήρια», λέει η Κλερ Άντεργουντ, η οποία είναι έτοιμη για να γίνει η απόλυτη κυρίαρχος της σειράς και του Λευκού Οίκου.  

Στην τηλεοπτική ταφόπλακα αναγράφεται ως χρονολογία θανάτου του Φρανκ Άντεργουντ το 2017. Όταν δηλαδή ξέσπασε το πρώτο σεξουαλικό σκάνδαλο σε βάρος του Κέβιν Σπέισι.

Η τελευταία σεζόν του House of Cards κάνει πρεμιέρα στις 2 Νοεμβρίου και θα αποτελείται μόνο από οκτώ επεισόδια.

Πάντως οι αντιδράσεις του κόσμου στα social media για τον θάνατο του Φράνσις ήταν αρνητικές. Πολλοί έγραψαν ότι δεν θα ξαναδούν τη σειρά. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ