TV + Series

Μανιακός: Η Έμμα Στόουν και ο Τζόνα Χιλ στη νέα σειρά του Netflix

Δείτε το τρέιλερ και τις πρώτες εικόνες από το δραματικό θρίλερ με την εφιαλτική ιστορία

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Σκηνοθετεί ο Κάρι Φουκουνάγκα που ξεχώρισε με την πρώτη σεζόν του «True Detective», πρωταγωνιστούν η Έμμα Στόουν και Τζόνα Χιλ και το σενάριο είναι εφιαλτικό.

Σε έναν κόσμο που μοιάζει με τον δικό μας, σε μια εποχή παρόμοια με τη δική μας, η σειρά «Μανιακός» αφηγείται τις ιστορίες της Άννι Λάντσμπεργκ (Εμμα Στόουν) και του Όουεν Μίλγκριμ (Τζόνα Χιλ), δύο αγνώστων οι οποίοι, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, αποφασίζουν να συμμετάσχουν σε ένα μυστηριώδες φαρμακευτικό πείραμα.

Η Άννι, απογοητευμένη και χωρίς στόχους, έχει πάθει εμμονή με την διαλυμένη σχέση που διατηρεί τόσο με τη μητέρα της όσο και με την αδερφή της. Ο Όουεν, πέμπτος γιος μιας πλούσιας οικογένειας βιομηχάνων της Νέας Υόρκης, παλεύει όλη του τη ζωή με μια αμφισβητούμενη διάγνωση σχιζοφρένειας. Καθώς η ζωή τους έχει πάρει τη λάθος στροφή, η υπόσχεση για μία νέα, ριζοσπαστική φαρμακευτική αγωγή - δηλαδή μια σειρά από χάπια, τα οποία όπως ισχυρίζεται ο δημιουργός τους Δρ. Τζέιμς Κ. Μαντλερέι (Τζάστιν Θερού) μπορούν να διορθώσουν οτιδήποτε έχει να κάνει με το μυαλό, είτε αυτό είναι ψυχική ασθένεια είτε ερωτική απογοήτευση - προσελκύει εκείνους αλλά και άλλους δέκα αγνώστους στις εγκαταστάσεις της φαρμακοβιομηχανίας Neberdine Pharmaceutical and Biotech για μία τριήμερη δοκιμή φαρμάκων η οποία, όπως τους έχουν διαβεβαιώσει, χωρίς καμία επιπλοκή ή παρενέργεια, θα λύσει όλα τους τα προβλήματα, μια για πάντα. Ωστόσο, τα πράγματα δε θα εξελιχθούν όπως τα είχαν σχεδιάσει…

Η σειρά «Μανιακός» θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στο Netflix στις 21 Σεπτεμβρίου. Δείτε το τρέιλερ και τις πρώτες εικόνες.

Δειτε περισσοτερα