TV + Series

House of Cards: Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες της τελευταίας σεζόν

Η πρώτη ματιά μετά την απομάκρυνση του Κέβιν Σπέισι

29547098_1827832773915581_698147108_n.jpg
Έλενα Χάλαρη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
mv5bmtcymzm1ndc1ml5bml5banbnxkftztgwotu0nze1mzi._v1_sx1500_cr001500999_al_.jpg

Μετά την απομάκρυνση του Κέβιν Σπέισι, εξαιτίας των κατηγοριών σε βάρος του για σεξουαλική παρενόχληση, η δημοφιλής σειρά του Netflix επιστρέφει με την ηθοποιό  Ρόμπιν Ράιτ, βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα και υποψήφια για βραβείο Emmy, να ηγείται του cast. Λέγεται πως ο έκτος και τελευταίος κύκλος του House ofCards δεν θα αποτελείται από 13 επεισόδια, όπως οι πέντε προηγούμενες σεζόν, αλλά από 6 ή 8.

Στην τελευταία σεζόν του House of Cards αναμένεται να ξαναδούμε τους υποψήφιους για Όσκαρ Νταϊάν Λέιν και Γκρεκ Κινίαρ, το Κόντι Φέρν, τον υποψήφιος για Βραβείο Emmy Μάικλ Κέλι, τη Τζέιν Άτκινσον, τη υποψήφια για Όσκαρ Πατρίτσια Κλάρκσον, τη υποψήφια για Emmy  Κονστάνς Ζίμερ, τους  Ντέρεκ Σεσίλ,  Κάμπελ Σκότ και Μπόρις ΜακΓκιβερ.

hoc_601_unit_00346r.jpg


To 2013, το House of Cards έγινε η πρώτη πρωτότυπη online σειρά που προτάθηκε στα Βραβεία Emmy και μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει 53 υποψηφιότητες και έχει κερδίζει ετπά βραβεία -συμπεριλαμβανομένου και του πρώτου μεγάλου βραβείου Emmy για υπηρεσία streaming, το οποίο απονεμήθηκε στον Ντέιβιντ Φίντσερ, στην κατηγορία «Καλύτερη Σκηνοθεσία Δραματικής Σειράς».

Εκτός αυτών, το House Of Cards έχει προταθεί για Χρυσή Σφαίρα έξι φορές συνολικά, έχοντας αποσπάσει δύο βραβεία. Η ιστορική σειρά έχει επίσης συγκεντρώσει 11 υποψηφιότητες στα Βραβεία του Αμερικανικού Σωματίου Ηθοποιών, με δύο νίκες, έχει κερδίσει ένα βραβείο από το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου, και έχει συγκεντρώσει τέσσερις υποψηφιότητες από το Αμερικανικό Σωματείο Σεναριογράφων, με μία νίκη, δύο υποψηφιότητες στα BAFTA, τέσσερις υποψηφιότητες από το Αμερικανικό Σωματείο Παραγωγών, δύο υποψηφιότητες από το Αμερικανικό Σωματείο Σκηνοθετών και ένα βραβείο Peabody, μεταξύ άλλων διακρίσεων.

hoc_602_unit_02593r.jpg


Διευθυντές παραγωγής της εμβληματικής σειράς είναι οι Μελίσα Τζέιμς Γκίμπσον και Φρανκ Πουγκλίζ, καθώς και οι Ρόμπιν Ράιτ, Ντέιβιντ Φίντσερ, Τζόσουα Ντόνεν, Ντάνα Μπρουνέτι, Έρικ Ροθ, Μάικλ Ντομπς και Άντριου Ντέιβις. Η σειρά δημιουργήθηκε από τον Μπο Γουίλμον, ενώ πίσω από την παραγωγή βρίσκονται οι Ντόνεν / Φίντσερ / Ροθ, με το MRC ως στούντιο για το Netflix.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ