TV + Series

Δείτε το νέο teaser trailer της τελευταίας σεζόν του House of Cards

H Ρόμπιν Ράιτ θα κρατάει τα ηνία στην έκτη και τελευταία του σεζόν το φθινόπωρο του 2018

114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
House of Cards | Η τελευταία σεζόν| Netflix

Με τη σταρ Ρόμπιν Ράιτ, βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα και υποψήφια για βραβείο Emmy, επικεφαλής του αγαπημένου διεθνώς πολιτικού δράματος «House of Cards»  το Netflix κυκλοφόρησε  το πρώτο promo για την έκτη και τελευταία σεζόν που θέλει τη Ράιτ στο επίκεντρο.

«Μόλις ξεκινήσαμε», λέει στο σποτ που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά την Κυριακή, στην τελετή απονομής των φετινών βραβείων Όσκαρ.

Το Netflix διέκοψε τη συνεργασία του με τον Κέβιν Σπέισι τον Νοέμβριο του 2017, μετά τις σε βάρος του κατηγορίες για σεξουαλική παρενόψληση. Μετά την απομάκρυνσή του πρώην μεγάλου πρωταγωνιστή της σειράς, οι συγγραφείς του «House of Cards» κλήθηκαν να επαναπροσδιορίσουν την προγραμματισμένη έκβαση της τελευταίας σεζόν.

Η παραγωγή ξεκίνησε εκ νέου τον Ιανουάριο μετά την τρίμηνη διακοπή και το νέο 45λεπτο teaser trailer, στο οποίο βλέπουμε ξανά τις πολυσύχναστες αίθουσες του Λευκού Οίκου και ανυπομονούμε για την πολυαναμενόμενη επιστροφή του «House of Cards» το φθινόπωρο του 2018.

Το House of Cards

To 2013, το House of Cards έγινε η πρώτη πρωτότυπη online σειρά που προτάθηκε στα Βραβεία Emmy. Η σειρά μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει 53 υποψηφιότητες στα Emmy, έχοντας κερδίσει επτά βραβεία -συμπεριλαμβανομένου και του πρώτου μεγάλου βραβείου Emmy για υπηρεσία streaming, το οποίο απονεμήθηκε στον David Fincher στην κατηγορία «Καλύτερη Σκηνοθεσία Δραματικής Σειράς».

Έχει προταθεί για Χρυσή Σφαίρα έξι φορές συνολικά, έχοντας αποσπάσει δύο βραβεία. Η ιστορική σειρά έχει επίσης συγκεντρώσει 11 υποψηφιότητες στα Βραβεία του Αμερικανικού Σωματίου Ηθοποιών, με δύο νίκες, έχει κερδίσει ένα βραβείο από το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου, και έχει συγκεντρώσει τέσσερις υποψηφιότητες από το Αμερικανικό Σωματείο Σεναριογράφων, με μία νίκη, δύο υποψηφιότητες σταBAFTA, τέσσερις υποψηφιότητες από το Αμερικανικό Σωματείο Παραγωγών, δύο υποψηφιότητες από το Αμερικανικό Σωματείο Σκηνοθετών και ένα βραβείο Peabody, μεταξύ άλλων διακρίσεων.

Η σειρά δημιουργήθηκε από τον Μπο Γουίλμον, ενώ πίσω από την παραγωγή βρίσκονται οι Ντόνεν / Φίντσερ / Ροθ.

Πρωταγωνιστούν η βραβευμένη Ρόμπιν Ράιτ, όπως επίσης και οι Μάικλ Κέλι, Νταϊάν Λέιν, Γκρεκ Κινίαρ, Τζέιν Άτκινσον, Πατρίτσια Κλάρκσον, Κόντι Φέρν, Κονστάνς Ζίμερ, Ντέρεκ Σέσιλ, Κάμπελ Σκότ και Μπόρις ΜακΓκιβερ. Διευθυντές παραγωγής είναι οι Μελίσα Τζέιμς Γκίμπσον και Φρανκ Πουγκλίζ, καθώς και οι Ρόμπιν Ράιτ, Ντέιβιντ Φίντσερ, Τζόσουα Ντόνεν, Ντάνα Μπρουνέτι, Έρικ Ροθ, Μάικλ Ντομπς και Άντριου Ντέιβις.

Το στούντιο MRC –το οποίο βρίσκεται και πίσω από την επιτυχημένη σειρά του Netflix Ozark- είναι το στούντιο παραγωγής του «House of Cards», της πρώτης πρωτότυπης σειράς του Netflix.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ