TV + Series

Πρώτο τρέιλερ - Το Homeland επιστρέφει και τα βάζει με τον Λευκό Οίκο (video)

Η Κάρι Μάθισον αφήνει την CIA και εμπλέκεται σε συνωμοσίες και ίντριγκες με τη νέα διακυβέρνηση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Homeland Season 7 (2018) | Official Trailer | Claire Danes & Mandy Patinkin SHOWTIME Series

Τέλος στην αναμονή. Το Homeland επιστρέφει με την 7η σεζόν της σειράς να κάνει πρεμιέρα στην αμερικανική τηλεόραση στις 11 Φεβρουαρίου. Προς το παρόν η Showtime δίνει στη δημοσιότητα μια πρώτη γεύση των νέων περιπετειών της Κάρι Μάθισον (Κλερ Ντέιν) με το πρώτο επίσημο τρέιλερ.

Η 6η σεζόν έκλεισε άσχημα για την Κάρι που έχασε τον επιστήθιο φίλο της και συνεργάτη, Πίτερ Κουίν. Η απρόβλεπτη διπολική πράκτορας εγκαταλείπει τη δουλειά της στο Λευκό Οίκο και επιστρέφει πίσω στην Ουάσιγκτον για να ζήσει με την αδερφή της Μάγκι. Θα στραφεί εναντίον της κυβέρνηση της προέδρου Κιν (Ελίζαμπεθ Μάρβελ), η οποία έχει συλλάβει 200 μέλη της κοινότητας της υπηρεσίας πληροφοριών μετά την αποτυχημένη σε βάρος της απόπειρα δολοφονίας. Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι ο μέντορας της Κάρι, Σολ Μπέρενσον. Στόχος της είναι η απελευθέρωση των συλληφθέντων πρακτόρων της CIA. Ωστόσο, τα πράγματα περιπλέκονται όταν ο Σολ εμφανίζεται από το πουθενά ως σύμβουλος της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας.

Ένας από τους ήρωες που πρωτοεμφανίστηκε στην 6η σεζόν και θα μας απασχολήσει στην 7η είναι ο δεξιός τηλεπαρουσιαστής, Μπρετ Ο' Κιφ. 
HOMELAND Season 7 TEASER TRAILER (2017) Showtime Series


 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ