TV + Series

Το TV5 Monde τιμά τα ινδάλματα του γαλλικού κινηματογράφου

Ιζαμπέλ Ιπέρ, Μαριόν Κοτιγιάρ, Ζεράρ Ντεπαρντιέ, Οντρέι Τοτού είναι η αφρόκρεμα της μεγάλης οθόνης

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Ιζαμπέλ Ιπέρ στην ταινία «Κατάχρηση αδυναμίας»

Τον Νοέμβριο, στο πρόγραμμα του TV5 MONDE προβάλλονται ταινίες με τα ινδάλματα του γαλλικού κινηματογράφου Ιζαμπέλ Ιπέρ, Μαριόν Κοτιγιάρ, Ζεράρ  Ντεπαρντιέ, Οντρέι Τοτού.

Η αρχή έγινε στις 2 Νοεμβρίου με την ταινία «Μ' αγαπά, δεν μ' αγαπά» με πρωταγωνίστρια την Οντρέι Τοτού, που γνώρισε παγκόσμια επιτυχία με τον ρόλο της στην ταινία Αμελί Πουλέν και υπήρξε μούσα των Chanel, Montblanc και L’Oréal.

Η Οντρέι Τοτού στην ταινία «Μ' αγαπά, δεν μ' αγαπά»

Στις 9 Νοεμβρίου προβλήθηκε η ταινία «Κατάχρηση αδυναμίας» με την Ιζαμπέλ Ιπέρ στον πρωταγωνιστικό ρόλο, η οποία έχει διακριθεί με 2 βραβεία Σεζάρ Καλύτερης Ηθοποιού, το ένα εκ των οποίων ήταν το 2017 για τον ρόλο της στην ταινία «Εκείνη».

Στις 12 Νοεμβρίου προβλήθηκε η ταινία «Du bleu jusqu’en Amérique» με την Μαριόν Κοτιγιάρ, την πρώτη γαλλίδα ηθοποιό που έλαβε Βραβείο Όσκαρ για την ερμηνεία της ως Έντιθ Πιαφ στην ταινία «Ζωή σαν τριαντάφυλλο».

Μαριόν Κοτιγιάρ στην ταινία «Du bleu jusqu’en Amérique»

Στις 23 Νοεμβρίου στις 22.00 θα προβληθεί η ταινία «Μια βόλτα στη Γαλλία» με πρωταγωνιστή τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ, ο οποίος με περισσότερες από 200 ταινίες στο ενεργητικό του, συνεργάστηκε με τους σπουδαιότερους γάλλους σκηνοθέτες (Γκοντάρ, Τρυφώ, Ρενέ, Πιαλά) και έλαβε 2 Βραβεία Σεζάρ.

Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ στην ταινία «Μια βόλτα στη Γαλλία»

Στην ταινία «Μια βόλτα στη Γαλλία» ο Φαρούκ, ένας νέος ράπερ αναγκάζεται να φύγει από το Παρίσι εξαιτίας ενός ξεκαθαρίσματος λογαριασμών. Ο παραγωγός του του προτείνει να συνοδεύσει τον Σερζ, τον πατέρα του (Ζεράρ Ντεπαρντιέ), σε έναν γύρο στα λιμάνια της Γαλλίας σε αναζήτηση ιχνών του ζωγράφου Ζοζέφ Βερνέ. Οι δύο άντρες, εντελώς διαφορετικής ηλικίας και πολιτισμού, θα γνωρίσουν σιγά-σιγά ο ένας τον άλλο.

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ