TV + Series

Ισπανός ο σταρ που θα υποδυθεί τον «Πάμπλο Πικάσο» του National Geographic

Ο 2ος κύκλος της δημοφιλούς σειράς «Genius» θα αποτελείται από 10 επεισόδια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
370897-766205.jpg
George Stroud/Getty-Ideal Images

Ο βραβευμένος με ΕΜΜΥ και Χρυσή Σφαίρα Αντόνιο Μπαντέρας θα είναι ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον μεγάλο Πάμπλο Πικάσο στο «Genius» του National Geographic.

Αντόνιο Μπαντέρας

Ο 2ος κύκλος της δημοφιλούς σειράς θα αποτελείται από 10 επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα το 2018 αποκλειστικά στο National Geographic.

Καθώς ο πρώτος κύκλος του «Genius» εισέρχεται στην κούρσα των φετινών βραβείων Emmy Awards με 10 υποψηφιότητες, ο Αντόνιο Μπαντέρας αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα σεζόν, υποδυόμενος τον διάσημο ζωγράφο. Με την πρεμιέρα του να έχει προγραμματιστεί για το 2018 στο National Geographic, ο νέος κύκλος είναι μια παραγωγή των Fox 21 Television Studios, Imagine Entertainment (των Brian Grazer και RonHoward), Madison Wells Media’s Odd Lot Entertainment και EUE/Sokolow.Το National Geographic είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω COSMOTE TV, Nova και Vodafone TV.

«Πάντα θαύμαζα τη ζωή και το έργο του Πάμπλο Πικάσο, σεβόμενος έναν σπουδαίο καλλιτέχνη που, μάλιστα, κατάγεται από τη γενέτειρά μου, τη Μάλαγα», υπογραμμίζει ο Αντόνιο Μπαντέρας.«Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με το National Geographic και την ομάδα του Genius ,καθώς θα αφηγηθούμε την πραγματική ιστορία ενός εκ των πιο καινοτόμων ζωγράφων παγκοσμίως».

«Ο Αντόνιο είναι ο πιο κατάλληλος ηθοποιός για το ρόλο του Πάμπλο Πικάσο. Όπως κι εκείνος, έτσι κι ο Antonio δεν αφήνει τίποτα να τον περιορίσει, έχει ακριβώς αυτό που ψάχνουμε» συμπληρώνει ο Ρον Χάουαρντ. «Ως ηθοποιός μπορεί να ερμηνεύσει μια μεγάλη γκάμα χαρακτήρων και ρόλων, γι’ αυτό είμαι σίγουρος ότι θα υποδυθεί εξαιρετικά τον Πικάσο, έναν καλλιτέχνη που έχει μείνει γνωστός για τη μοναδικότητα και το μη συμβατικό χαρακτήρα του».

«Όχι μόνο κατάγονται και οι δυο από τη Μάλαγα, αλλά, όπως και ο Πικάσο, ο Αντόνιο Μπαντέρας έχει χάρισμα, πάθος και αγγίζει τα όρια με τη δημιουργική του ικανότητα», αναφέρει η Κάρολιν Μπερνστάιν, αντιπρόεδρος τουNational Geographic. «Έχει όλα όσα χρειάζεται ο ρόλος και μας δίνει χαρά το ότι θα είναι ο πρωταγωνιστής της σειράς».

Ο πρώτος κύκλος του «Genius», με πρωταγωνιστή τον Τζόφρι Τας (Ο Λόγος του Βασιλιά, Οι Πειρατές της Καραϊβικής) στο ρόλο του Άλμπερτ Αϊνστάιν, είναι υποψήφιος για δέκα βραβεία Emmy, συμπεριλαμβανομένων των «Καλύτερης Μίνι Σειράς», «Καλύτερης Σκηνοθεσίας Μίνι Σειράς» για τον Ρον Χάουαρντ και «Καλύτερου Πρωταγωνιστή σε Μίνι Σειρά» για τον Ρας. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ