TV + Series

Λίγες ώρες μόνο...

Πριν αφιερωθούμε στα 10 επεισόδια του πιο εντυπωσιακού πολιτικού θρίλερ 

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
356886-739540.jpg

Η πρώτη φορά που το ζεύγος καλείται να αντιμετωπίσει τις επικείμενες εκλογές κατεβαίνοντας μαζί για τη θέση του Προέδρου και του Αντιπροέδρου. Δολοπλοκίες, ίντριγκες, ανατροπές, εκδίκηση και παιχνίδια εξουσίας. Τελικά αυτή τη φορά η Κλερ θα κερδίσει αυτά που ονειρεύεται;  Αυτά  για τα οποία στον προηγούμενο κύκλο βρέθηκε απέναντι στον Πρόεδρο των ΗΠΑ.

Ο Φρανκ σε αυτή τη σεζόν μιλά ακόμα περισσότερο στην κάμερα ενώ κάνει εντυπωσιακή είσοδο από το πρώτο κιόλας επεισόδιο του νέου κύκλου.

Στους εμβληματικούς ρόλους του Φρανκ και της Κλερ Άντεργουντ, παραμένουν ο βραβευμένος με  Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα Κέβιν Σπέισι και η επίσης βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα Ρόμπιν Ράιτ,  ενώ το καστ της σειράς εμπλουτίζεται με την υποψήφια για Όσκαρ Πατρίσια Κλάρκσον (Six Feet Under, Green Mile, Pieces of April) και τον Κάμπελ Σκοτ (Big Night, Roger Dodger). Στο επιτελείο των ηθοποιών παραμένουν ο Μάικλ Κέλι, η Μόλι Πάρκερ και η Νιβ Κάμπελ.  Σεναριογράφοι και παραγωγοί της σειράς είναι η Μελίσα Τζέιμς Γκίμπσον (The Americans, All is Bright) και ο Φρανκ Πουγκλίζ (Undefeated, Shot in the Heart).

Συντονιστείτε  στο COSMOTE CINEMA 4HD, την Τετάρτη 31 Μαΐου στις 22.00, αμέσως μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της σειράς.  Για 5 συνεχόμενες Τετάρτες είμαστε reserved όποιοι θέλουμε να τα δούμε με το που είναι διαθέσιμα. Οι υπόλοιποι μπορείτε να τα δείτε για μία εβδομάδα on demand στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS ή  στη συνέχεια μέσω του COSMOTE Replay TV.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ