TV + Series

Είναι γεγονός, τα «Κορίτσια του Γκίλμορ» επιστρέφουν στην TV!

Και ιδού η απόδειξη. Το πρώτο τρέιλερ της σειράς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Hillary Clinton's not-so-secret weapon: Michelle Obama - BBC News

Τα «Κορίτσια του Γκίλμορ» επιστρέφουν. Tο Netflix επισημοποίησε το come back δίνοντας στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ της σειράς που αγαπήθηκε από ένα ετερόκλιτο κοινό στις αρχές του 2000. Η Αλέξις Μπλέντελ και η Λορίν Γκρέιαμ επιστρέφουν στους ρόλους της Ρόρι και Λορελάι. Στην πραγματικότητα γυρίζει σύσσωμο όλο το καστ (ακόμη και η Μελίσα ΜακΚάρθι) με την εξαίρεση του παππού, καθώς ο Έντουαρντ Χέρμαν που τον υποδυόταν απεβίωσε το 2014.

Η αναβίωση της πετυχημένης σειράς ξεκίνά εκεί που σταμάτησε πριν από δέκα χρόνια, όταν η Ρόρι έφυγε από την μαμά Λορελάι για να καλύψει την προεκλογική εκστρατεία του Μπαράκ Ομπάμα για μια ιστοσελίδα.

Η σειρά περιγράφει τη ζωή της Λορελάι Γκίλμορ που μεγαλώνει μόνη της την κόρη της Ρόρι Γκίλμορ στη φανταστική μικρή πόλη Star Hollow. Η ιστορία έχει να κάνει με μια μητέρα και μια κόρη τόσο κοντά σε ηλικία που είναι περισσότερο φίλες παρά συγγενείς  την ώρα που όλα πηγάζουν από την προβληματική  σχέση της Λόρελαϊ με τη δική της μητέρα, που όταν έμεινε έγκυος στα 16 την πίεζε να παρατήσει τη ζωή της για να παντρευτεί και να βολευτεί στην προδιαγραμμένη ζωή της ευκατάστατης οικογένειάς της.

Η επιτυχία της σειράς στηριζόταν στους γρήγορους διαλόγους και τις καταπληκτικές σκηνές που με μαεστρία έγραφε η δημιουργούς της σειράς Έιμι Σέρμαν-Παλαντίνο. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ