Τεχνολογια - Επιστημη

Εσύ θα πας στο μεγαλύτερο τουρνουά Yu-Gi-Oh! της Ελλάδας;

H Athens Collectibles διοργανώνει το μεγαλύτερο προκριματικό που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα

62222-137653.jpg
A.V. Team
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Aπό το ευρωπαϊκό τουρνουά στο Λονδίνο.
Aπό το ευρωπαϊκό τουρνουά Yu-Gi-Oh! στο Λονδίνο.

 Yu-Gi-Oh!: Η Athens Collectibles διοργανώνει το μεγάλο τουρνουά παιχνιδιού στρατηγικής στο President Hotel 

Το Yu-Gi-Oh! είναι ένα συλλεκτικό παιχνίδι στρατηγικής της Konami, που παίζεται με κάρτες. Βασίζεται στο φανταστικό παιχνίδι Duel Monsters που δημιουργήθηκε από τον καλλιτέχνη manga Kazuki Takahashi, ξεκίνησε να κυκλοφορεί το 2002 και πλέον μετρά εκατομμύρια παίκτες σε όλο τον κόσμο με το νούμερο ολοένα να αυξάνεται.

Στην χώρα μας υπάρχουν πολλοί πιστοί φαν του trading game Yu-Gi-Oh! και η Athens Collectibles διοργανώνει ένα μεγάλο τουρνουά στο President Hotel. Όπως μας εξηγεί ο Ερρικος Μπεκ «το main event θα είναι το μεγαλύτερο προκριματικό που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Yu-Gi-Oh! πού θα γίνει φέτος το καλοκαίρι. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα καθώς όλα τα αντίστοιχα προκριματικά τουρνουά της Ελλάδας γίνονται στον χώρο του μαγαζιού και έχουν μαζέψει μέχρι 65 άτομα».

Η Athens Collectibles έχει βάλει στόχο να ξεπεράσει κατά πολύ αυτό το ρεκόρ, καθώς αναμένεται να καλυφθεί πλήρως το όριο της αίθουσας του ξενοδοχείου και οι συμμετοχές να φθάσουν στις 200. «Συνολικά περιμένουμε να υποδεχτούμε περίπου 300 μοναδικούς επισκέπτες εκείνη την μέρα, καθώς θα έχουμε και μικρότερες διοργανώσεις που θα τρέχουν παράλληλα από το μεσημέρι και μετά έτσι ώστε να προσελκύσουμε και κόσμο που έπαιζε παλιότερα το παιχνίδι και δεν θέλει να παίξει στο εξαιρετικά ανταγωνιστικό περιβάλλον που θα επικρατεί στο main event». Μάλιστα, θα πραγματοποιηθεί ένα εξτρά μεγάλο τουρνουά το Σάββατο 8/4 στο κατάστημα της Athens Collectibles.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί και θα ολοκληρωθεί περίπου στις 9 το βράδυ.

INFO
President Hotel (Λεωφ. Κηφισίας 43, Αθήνα 115 23)
Εγγραφές: 9:00
Έναρξη: 10:15
Είσοδος: 20€

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ