Τεχνολογια - Επιστημη

Η νέα μεγάλη αλλαγή στην εφαρμογή WhatsApp

Το κινητό τηλέφωνο δεν είναι πλέον απαραίτητο

giannis-mpelesiotis.jpg
Γιάννης Μπελεσιώτης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
WhatsApp
© Christian Wiediger / Unsplash

WhatsApp: Η γνωστή εφαρμογή επικοινωνίας έχει πλέον την δική της έκδοση για ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Η εφαρμογή WhatsApp είναι από τις πιο γνωστές σε ό,τι έχει να κάνει με την επικοινωνία των χρηστών στο διαδίκτυο μέσω μηνυμάτων. Χρησιμοποιείται κατά κόρον από μεγάλο πλήθος κόσμου και έχει αρχίσει να αντικαθιστά σιγά - σιγά το Messenger. Το app αλλάζει όμως κάπως τη μορφή του, καθώς κυκλοφόρησε μία μεγάλη ενημέρωση για ηλεκτρονικούς υπολογιστές διαφοροποιώντας κατά κάποιον τρόπο τον τρόπο λειτουργίας, που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. 

Πλέον με τη χρήση των Windows δεν χρειάζεται να είμαστε παράλληλα συνδεδεμένοι στο κινητό και μπορούμε να διαχειριστούμε τα μηνύματα και τις επαφές μας από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή. Η ανανέωση αυτή δοκιμαζόταν πολύ καιρό σε beta έκδοση και όταν οι συνθήκες ήταν αυτές που έπρεπε, κυκλοφόρησε και στην αφορά με τους υπεύθυνους να αναφέρουν, πως ήθελαν να δημιουργήσουν ένα λειτουργικό σύστημα στα πλαίσια του macOS.

Την ίδια ώρα η νέα έκδοση είναι απλή, λιτή και εύκολη στη χρήση. Δεν υπάρχουν πολύ μεγάλες αλλαγές από τη κλασική χρήση της εφαρμογής, όμως λύνει τα χέρια σε πολλούς χρήστες, που ήθελαν να μιλάνε με το WhatsApp μέσω υπολογιστή είτε στη δουλειά είτε για διασκέδαση.

Τέλος η πλατφόρμα διαθέτει μία λειτουργία multi - device, η οποία επιτρέπει να επιλέξουμε τέσσερις διαφορετικές συσκευές διαχείρισης του λογαριασμού μας χωρίς να χρειάζεται συγχρονισμός ή κρυπτογράφηση μέσω του smartphone. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ