Τεχνολογια - Επιστημη

Το Spotify προσφέρει δωρεάν τρεις μήνες σε κάθε νέα συνδρομή

Η νέα προσφορά της πλατφόρμας για να προσελκύσει νέους χρήστες

giannis-mpelesiotis.jpg
Γιάννης Μπελεσιώτης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Spotify: Η σουηδική υπηρεσία αναπαραγωγής μουσικής προσφέρει τρεις μήνες δωρεάν σε νέα μέλη της πλατφόρμας.

Spotify: Η σουηδική υπηρεσία αναπαραγωγής μουσικής προσφέρει τρεις μήνες δωρεάν σε νέα μέλη της πλατφόρμας.

Η υπηρεσία αναπαραγωγής μουσικής από τη Σουηδία, Spotify, βρίσκεται τα τελευταία χρόνια με βεβαιότητα στο επίκεντρο ενδιαφέροντος των χρηστών του διαδικτύου. Η πλατφόρμα έχει τα πάντα από μουσική, τα είδη της και ο καθένας μπορεί να ανακαλύψει το επόμενο αγαπημένο του συγκρότημα ή καλλιτέχνη. Έχει μπει στα κινητά των περισσότερων κινητών τηλεφώνων του πλανήτη, ενώ έφτασε να διαφημίζεται και σε μία από τις πιο βαριές φανέλες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, όπως αυτή της Μπαρτσελόνα

Την ίδια ώρα η υπηρεσία προσφέρει τρεις μήνες δωρεάν σε νέους χρήστες, με σκοπό να προσελκύσει νέα μέλη στον κόσμο της. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά, που «τρέχει» η συγκεκριμένη προσφορά και θα είναι διαθέσιμη για νέους individual λογαριασμούς. Παράλληλα όσοι θέλουν να αποκτήσουν το πακέτο Spotify Duo, το Student ή το οικογενειάκο πακέτο, το Spotify κάνει δώρο στον χρήστη έναν μήνα. 

Η προσφορά αυτή δεν θα είναι διαθέσιμη σε πρώην premium μέλη αλλά η υπηρεσία δίνει την ευκαιρία σε όσους διέκοψαν τη συνδρομή τους μέχρι τις 15 Ιουλίου να την ανανεώσουν πλέον με μία μεγάλη έκπτωση, λαμβάνοντας τους πρώτους τρεις μήνες για μόλις 9.99 δολάρια. Η προσφορά θα ισχύει μέχρι και τις 11 Σεπτεμρβίου και μετά το πέρας του τριμήνου, η χρεώσει θα γίνεται κανονικά.

Με αυτή την ενέργεια οι συνδρομητές αναμένεται να αυξηθούν κι άλλο με τους συνολικούς συνδρομητές της υπηρεσίες να είναι πλέον 433 εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ