Τεχνολογια - Επιστημη

Δείξε το δικό σου στιλ με το Xiaomi 11 Lite 5G

Κορυφαίες επιδόσεις και design από το νέο smartphone της Xiaomi

80450-179984.jpeg
Έφη Πάλλη
ΤΕΥΧΟΣ 807
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γυναίκα βάζει κινητό στην τσέπη του πουκαμίσου της

Xiaomi 11 Lite 5G New Edition: Το νέο smartphone της Xiaomi έχει κάνει κοινό και ειδικούς να το λατρέψουν και οι λόγοι είναι πολλοί.

Η τεχνολογία δεν έχει όρια και όταν μαζί της συμβαδίζει το κορυφαίο design, το αποτέλεσμα ονομάζεται Xiaomi 11 Lite 5G New Edition. Το νέο smartphone της Xiaomi έχει ήδη από το λανσάρισμά του κάνει κοινό και ειδικούς να το λατρέψουν και οι λόγοι είναι πολλοί. 

Η Xiaomi, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες smartphone και έξυπνων συσκευών στον κόσμο, κατάφερε να δημιουργήσει μια συσκευή τόσο ελαφριά που μπορεί ακόμη και να ξεχάσετε ότι την έχετε μαζί σας! Πρόκειται για το πιο λεπτό smartphone του brand, με πάχος μόλις 6,81 χιλιοστά και βάρος μόλις 158 γραμμάρια. Η τέλεια επιλογή για να το έχουμε στην τσάντα ή στην τσέπη μας, απρόσμενα άνετη για όσους θα πρέπει να περνούν αρκετές ώρες στο κινητό τους. 

Xiaomi 11 Lite 5G New Edition

Xiaomi 11 Lite 5G New Edition

Design που τραβάει τα βλέμματα 
Είναι σίγουρο ότι θα πιάσετε πολλές φορές τον εαυτό σας να κρατάει στα χέρια του αυτό το υπέροχα κομψό smartphone και να το χαζεύει με τις ώρες και ακόμα πιο σίγουρο είναι ότι βλέμματα θαυμασμού θα εντοπίσετε και από τους γύρω σας. Γιατί είναι πραγματικά μια συσκευή η οποία μπορεί να αναδείξει το στιλ σας, είτε είστε γυναίκα είτε άντρας, που έρχεται σε τέσσερα μοναδικά χρώματα: Είναι τα Bubblegum Blue, Τruffle Black, Snowflake White και Peach Pink. 

Xiaomi 11 Lite 5G New Edition

Απίθανες επιδόσεις 
Για αληθινά υψηλές τεχνολογικές πτήσεις, το Xiaomi 11 Lite 5G New Edition έχει να επιδείξει εξαιρετικά χαρακτηριστικά: 

● 6,55’’ FHD+ AMOLED οθόνη 90Hz με 10bit βάθος χρώματος και υποστήριξη Dolby Vision για ζωντανά χρώματα που θα κάνουν την καθημερινή χρήση απόλαυση. 
● Qualcomm Snapdragon 778G με υποστήριξη 5Gγια multi tasking δυνατότητες.
● Τριπλή ΑΙ  κάμερα 64MP για μοναδικές λήψεις και ολοκαίνουργιες δυνατότητες για να απογειώσεις τη δημιουργικότητά σου.
● Μπαταρία υψηλών επιδόσεων 4250 mAh  με 33W ταχεία φόρτιση και τον φορτιστή μέσα στη συσκευασία.

Xiaomi 11 Lite 5G New Edition

Xiaomi 11 Lite 5G New Edition

Θα γίνει ο καλύτερός σας φίλος! 
Γρήγορα θα διαπιστώσετε ότι με το Xiaomi 11 Lite 5G New Edition θα κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη, σε κάθε φάση της ημέρας (ή και της νύχτας). Εάν χρειαστεί, εάν για παράδειγμα το laptop στο σπίτι είναι κατειλημμένο, θα μπορέσετε με αυτό να ολοκληρώσετε τη δουλειά σας. Επίσης, διαθέτοντας σύστημα τριπλής κάμερας, θα σας επιτρέψει να βγάλετε τις καλύτερες φωτογραφίες και να τραβήξετε φοβερά βίντεο (και φυσικά να δημιουργήσετε τα αντίστοιχα stories), ενώ οι λάτρεις της μουσικής θα μπορούν να αποθηκεύσουν σε αυτό τη μεγάλη συλλογή τραγουδιών τους. 

Xiaomi 11 Lite 5G New Edition

Διαθεσιμότητα και έκδοση
Το Xiaomi 11 Lite 5G New Edition έρχεται σε έκδοση 8 GBRAM και 128 GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης, με προτεινόμενη Black Friday τιμή λιανικής €299,9 από €439,9 (η προσφορά ισχύει έως 30/11 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων). Είναι διαθέσιμο σε όλα τα επίσημα σημεία πώλησης λιανικής, στα καταστήματα των παρόχων τηλεπικοινωνίας, καθώς και στα Xiaomi Stores, ενώ διανέμεται από την InfoQuest Technologies. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ