Τεχνολογια - Επιστημη

Twitter: Καταργεί τα Fleets σήμερα,Τρίτη 3 Αυγούστου

Εννέα μόλις μήνες από το «ντεμπούτο» τους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Twitter
Twitter © Pixabay/Edar

Το Twitter με επίσημη ανακοίνωσή του γνωστοποίησε στους χρήστες του πως θα προχωρήσει στην κατάργηση των Fleets, εννέα μόλις μήνες μετά την εμφάνισή τους.

Την κατάργηση των Fleets από σήμερα, Τρίτη 3 Αυγούστου, εννέα μόλις μήνες μετά την εμφάνισή τους, ανακοίνωσε το Twitter.

Η γνωστή πλατφόρμα, ανακοίνωσε την Τετάρτη 14 Ιουλίου πως «αφαιρούμε τα Fleets στις 3 Αυγούστου και δουλεύουμε για μερικά νέα πράγματα».

Τα Fleets έδιναν τη δυνατότητα στους χρήστες του Twitter να δημοσιεύσουν μια εικόνα ή ένα βίντεο μερικών δευτερολέπτων για 24 ώρες, δηλαδή ό,τι γίνεται και με τα Stories στο Instagram, ωστόσο αυτό το χαρακτηριστικό δεν είχε ανάλογη επιτυχία και δημοφιλία στο πρώτο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Με σχετική ανάρτηση, οι ιθύνοντες του Twitter ανακοίνωσαν, στις 3 Ιουνίου, τη συνδρομητική υπηρεσία της πλατφόρμας με την ονομασία Twitter Blue, η οποία -μεταξύ άλλων- περιλαμβάνει μερικά «εκλεκτά» χαρακτηριστικά, όπως είναι η... επεξεργασία των δημοσιεύσεων.

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως δεν έχει γίνει ακόμα σαφές αν η κατάργηση των Fleets σχετίζεται με την προαναφερθείσα συνδρομητική εκδοχή του Twitter. Αυτή η απόφαση του Twitter, δηλαδή να καταργήσει τα Fleets, δεν πέρασε απαρατήρητη από τους χρήστες της πλατφόρμας με μερικούς από αυτούς να ζητούν την προσθήκη του edit (για την επεξεργασία των αναρτήσεων) ή του dislike (για την έκφραση δυσαρέσκειας σε δημοσιεύσεις).


 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ