Τεχνολογια - Επιστημη

Ελλάδα: 70% αύξηση επιμηκύνσεων πέους το 2013

2 στους 3 άνδρες ζητούν επέμβαση για ψυχολογικούς λόγους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
71652-144336.jpg

Η φαλλοπλαστική φαίνεται ότι έχει άνοδο στη χώρα μας και σύμφωνα με στοιχεία της «Ελληνικής Ανδρολογικής Εταιρείας», το 2013 η Ελλάδα παρουσίασε στις επιμηκύνσεις πέους, αύξηση της τάξης του 70%, σε σχέση με την τελευταία δεκαετία.

Για τις περιπτώσεις του ανδρών που επιλέγουν την επιμήκυνση πέους γνωρίζει και ένας από τους κορυφαίους Έλληνες γιατρούς -στην συγκεκριμένη επέμβαση. Ο Αριστομένης Γκέκας εργάζεται στο νοσοκομείο της Πάτρας «Άγιος Ανδρέας» και σύμφωνα με τα λεγόμενά του, την τελευταία χρονιά στο νοσοκομείο έκανε 15 επεμβάσεις επιμήκυνσης πέους. Ο Γκέκας εξηγεί ότι τα 2/3 των ανδρών που ζητάει την επέμβαση, το κάνει για ψυχολογικούς λόγους καθώς δεν αντιμετωπίζει πραγματικό πρόβλημα και εξηγεί ότι ίσως να ευθύνεται η τακτική χρήση ταινιών πορνό, στις οποίες οι άνδρες έχουν ιδιαίτερα μεγάλα «προσόντα».

Ο γνωστός χειρούργος αναφέρει ότι αυτές είναι ψυχοπαθητικές περιπτώσεις και δεν εγκρίνει την επέμβαση και η εγχείρηση γίνεται μόνο όταν υπάρχει πραγματικό πρόβλημα. Επίσης είπε ότι οι περισσότεροι που ζητούν επιμήκυνση είναι ελεύθεροι, μεταξύ 18 και 70 ετών.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ