Τεχνολογια - Επιστημη

ΗΠΑ: Παιδί έκανε tweet από λογαριασμό της Στρατηγικής Διοίκησης

Η εξήγηση πίσω από ένα ασυνάρτητο tweet

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Twitter
Twitter © Unsplash / MORAN

ΗΠΑ: Πώς ένα παιδί μπήκε στο προφίλ της Στρατηγικής Διοίκησης και έγραψε ένα ασυνάρτητο tweet.

Μία ασυνάρτητη ανάρτηση αντίκρισαν οι χρήστες του Twitter στον επίσημο λογαριασμό της Στρατηγικής Διοίκησης των ΗΠΑ την περασμένη Κυριακή, και πολλά ήταν τα ερωτηματικά που γεννήθηκαν για το νόημά της. Η εξήγηση δόθηκε λίγο μετά τη διαγραφή του tweet. 

Συγκεκριμένα, η ανάρτηση στο προφίλ της αμερικανικής Στρατηγικής Διοίκησης, που είναι υπεύθυνη για τον στρατιωτικό έλεγχο ολόκληρου του πυρηνικού οπλοστασίου των ΗΠΑ (Stratcom), έγραφε: «; l ;; gmlxzssaw,».

Όπως ανέφερε η Stratcom, σε δημοσιογράφο του αμερικανικού μέσου ενημέρωσης Dot Daily Dot, η μυστηριώδης ανάρτηση «ήταν απλώς μια ασυναρτησία, γραμμένη από ένα παιδί που άρπαξε το λογαριασμό twitter του στρατού για λίγα λεπτά. Ο υπεύθυνος για το twitter της Στρατηγικής Διοίκησης, κατά τη διάρκεια τηλεργασίας, άφησε τον λογαριασμό ανοικτό και χωρίς επίβλεψη για λίγα λεπτά. Το μικρό παιδί του εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση και άρχισε να παίζει με το πληκτρολόγιο και -δυστυχώς- χωρίς να το συνειδητοποιήσει, δημοσίευσε το tweet», ανέφερε εκπρόσωπος της Stratcom σε ανακοίνωση.

«Δεν συνέβη απολύτως τίποτα κακό, που σημαίνει ότι δεν υπήρξε καμία παραβίαση του λογαριασμού μας στο Twitter», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ