Τεχνολογια - Επιστημη

Το Instict φέρνει την 6η αίσθηση όπου κι αν βρίσκεσαι

Ανεπανάληπτη αυτονομία της μπαταρίας για όλους τους λάτρεις της αδρεναλίνης

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
instict-central.jpg

#giveagarmin κάνε δώρο για τα Χριστούγεννα στον adrenaline junkie φίλο σου το Instict της Garmin.

Αν στην παρέα σου έχεις αυτόν τον τύπο που δεν κάθεται στιγμή και κάθε λίγο και λιγάκι παίρνει τα βουνά και... τις θάλασσες για non-stop δραστηριότητες, έχεις συνηθίσει τα Χριστούγεννα να μήν ξέρεις τι δώρο να του κάνεις. Είναι λογικό από αθλητική ενδυμασία να μην έχεις ιδέα τι χρειάζεται κάθε στιγμή, όμως πλέον γνωρίζεις ποιο είναι το απόλυτο gadget για όσους θέλουν να ξεπερνούν τα όρια. To Instict είναι το smartwatch που κάθε λάτρης της αδρεναλίνης θέλει να έχει στον καρπό του για μερικούς πολύ ξεχωριστούς λόγους.

20200313_support_rod_9553_rgb.jpg

Κατασκευασμένο με στρατιωτικά πρότυπα αντοχής, είναι ιδανικό για τους φίλους των extreme sports αλλά και για αυτόν που κατέστρεψε τουλάχιστον ένα κινητό τον τελευταίο χρόνο. Θα καταλάβετε παρακάτω τι εννοώ! Το Instinct ξεχωρίζει για την εμφάνιση, την αντοχή του και την ανεπανάληπτη αυτονομία της μπαταρίας του.

instict-1.jpg

Τι κάνει: Είναι smartwatch άρα συνδέεται με το κινητό για να εμφανίσει μηνύματα, κλήσεις emails και social media. Έχει δέκτη GPS/ GLONASS/Galileo, αλτίμετρο, βαρόμετρο και πυξίδα επομένως είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για υπαίθριες δραστηριότητές. Με εξειδικευμένες λειτουργίες όπως το TracBack σου δίνει οδηγίες για να επιστρέψεις στην αφετηρία της διαδρομής σου ακολουθώντας μία αντίστροφη πορεία. Ακόμα είναι εξοπλισμένο με αξελερόμετρο και θερμόμετρο. Όπως καταλαβαίνει κανείς το νέο smartwatch είναι φτιαγμένο για εκείνους που φτάνουν κάθε φορά στα όρια τους και τα ξεπερνούν, ενώ μπορεί να υποστηρίζει μια σειρά από διαφορετικά αθλήματα.

20200226_support_rod_5974_rgb.jpg

Το Instinct υποστηρίζει μια πληθώρα αθλημάτων όπως τρέξιμο, ποδηλασία, κολύμβηση σε πισίνα και θάλασσα, αερόβια, ενδυνάμωση, σκι, SUP, καγιάκ και πολλά ακόμα! Είναι ανθεκτικό σε νερό (μέχρι 100μ.), θερμοκρασία και κραδασμούς και είναι πολύ ελαφρύ προσφέροντας μία μοναδική αίσθηση στο χέρι. Καταγράφει τα καθημερινά βήματα, τις θερμίδες, τους παλμούς από τον καρπό, το στρες με ασκήσεις αναπνοής για χαλάρωση, τα αποθέματα ενέργειας Body Battery και τον ύπνο. Η αυτονομία της μπαταρίας του φτάνει τις 14 ημέρες σε λειτουργία smartwatch και τις 16 ώρες για την προπόνηση.

20190605_support_rod_3519_rgb.jpg

Special Tip: Επειδή το Instinct είναι κατασκευασμένο για την ύπαιθρο, είναι εξοπλισμένο με διάφορα χρήσιμα widgets. Το πιο εντυπωσιακό όμως για μένα είναι η ώρα ανατολής/δύσης του ήλιου και αυτό για να βλέπεις τις φάσεις της σελήνης. Οι εκδόσεις Solar με ηλιακή φόρτιση, προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία μπαταρίας που φτάνει μέχρι τις 54 ημέρες. Με αυτό το δώρο θα σε ευγνωμονεί όλο το χρόνο.  #giveagarmin και καθάρισες!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ