Τεχνολογια - Επιστημη

MailerLite: Η πλατφόρμα που κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη

O Γεράσιμος Τζαμαρέλος εξηγεί τα πλεονεκτήματά της σε ένα tutorial video

tzamarelos-gerasimos.jpg
Γεράσιμος Τζαμαρέλος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ginaika-me-laptop.jpg

Οδηγός: Πώς να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα MailerLite - Ο Γεράσιμος Τζαμαρέλος εξηγεί βήμα-βήμα σε ένα tutorial videο

Μια ωραία πλατφόρμα για Landing Pages, E-mail Marketing! Γρήγορη, εύχρηστη και πολύ αποδοτική και πλέον με πάρα πολλές δυνατότητες σε σχέση με το παρελθόν. Ωραίες custom design φόρμες και πάνω από όλα ώριμο Client Experience.

Μπορούμε να σχεδιάσουμε landing pages και πολύ ωραίες και λειτουργικές καμπάνιες email marketing. Επιπλέον, μπορούμε να συνδέσουμε τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα μας με όλες τις μεγάλες πλατφόρμες ecommerce και CSM όπως WordPress, Zappier, Shopify, AppSumo, Facebook, και πολλά πρόσθετα του WordPress τα οποία χρησιμεύουν για την ανάπτυξη της λίστας σας.

Στην ουσία του πράγματος, όπως θα παρακολουθήσετε και μέσα από το βίντεό μας, μπορούμε να έχουμε εναλλακτικές σελίδες με CTA (Call to Actions), τα οποία μπορούν να μεταφέρουν το χρήστη στις σελίδες προσγείωσης – Landing Pages.

Πολλά brands έχουν ξεφύγει πλέον από την φιλοσοφία του Mailchimp και επενδύουν στην πλατφόρμα MailerLite. Το καλύτερο είναι ότι τα Landing Pages, φιλοξενούνται σε server της MailerLite, όπου αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να έχεις καν δική σου ιστοσελίδα για να ξεκινήσεις άμεσα (Βέβαια, δεν σημαίνει ότι δεν επενδύουμε σε ιστοσελίδα).

Τέλος, τα κόστη είναι πολύ οικονομικά, -ακόμα και το free πλάνο αξίζει- και μπορούμε να αξιοποιήσουμε πολλές δυνατότητες. Ίσως μια λύση, που όποιος δει και κατανοήσει τη φιλοσοφία της συγκεκριμένης πλατφόρμας, θα αγαπήσει!

Masterclass: MailerLite -Η value πλατφόρμα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ