Τεχνολογια - Επιστημη

Το «Twin Peaks» και σε Virtual Reality game

Θα μας ξυπνήσει νέους εφιάλτες ο Ντέιβιντ Λιντς;

manos_athens_voice_1.jpg
Μάνος Νομικός
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
twin_peaks_vr_1.jpg
Red Room

Η κλασική τηλεοπτική σειρά μυστηρίου «Twin Peaks» του Ντέιβιντ Λιντς κυκλοφορεί και σε Virtual Reality video game

Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Showtime σε συνεργασία με την Collider Games και τον ίδιο τον Ντέιβιντ Λιντς, αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν το «Twin Peaks» και σε Virtual Reality game. Αυτό από μόνο του φαντάζει αρκετά συναρπαστικό και τρομακτικό. Το «Twin Peaks» είναι ένα ξεχωριστό cult σύμπαν από τηλεοπτικές σειρές, ταινία και βιβλία, με ένα δικό του ξεχωριστό κοινό και φανατικούς φίλους.

Twin Peaks VR Launch Trailer


Η σειρά «Twin Peaks» επέστρεψε στις τηλεοπτικές μας οθόνες το 2017 με την τρίτη του σεζόν, 26 ολόκληρα χρόνια μετά τη δεύτερη σεζόν του 1991. Οι μπάρες είχαν τεθεί ψηλά για την τρίτη αυτή σεζόν και οι δημιουργοί της σειράς μυστηρίου, Ντέιβιντ Λιντς και Μαρκ Φροστ, δεν μας απογοήτευσαν για άλλη μία φορά. Κατά πολλούς, ήταν μία από τις καλύτερες σειρές του 2017, με μερικά επεισόδια-ανθολογία που ίσως θεωρηθούν μοντέρνα-κλασικά από τους ιστορικούς του μέλλοντος.

twin_peaks_vr_3.jpg
The machine room


Σήμερα, Παρασκευή και 13, κυκλοφορεί το πρώτο «Twin Peaks» Virtual Reality game σε Oculus Rift, Oculus Rift-S, HTC Vive, HTC Vive Cosmos και Valve Index, με τις εκδόσεις σε Oculus Quest και PlayStationVR να ακολουθούν σύντομα.

Πριν «καταδυθούμε» στον VR κόσμο του «Twin Peaks» και στους ρόλους των ντετέκτιβ Ντέιλ Κούπερ και Γκόρντον Κόουλ σε γνώριμες τοποθεσίες μέσα από τη σειρά (Red Room, Black Lodge, Glastonbury Grove, Glass Box Observation, Sheriff’s Department κ.α.), ας ρίξουμε μία πρώτη ματιά στο trailer για το game και κάποια πρώτα screenshots. Η τιμή του game είναι στα 9.99 δολάρια.

twin_peaks_vr_2.jpg
Glastonbury Grove

twin_peaks_vr_4.jpg
The glass box

twin_peaks_vr_5.jpg
2:53

twin_peaks_vr_6.jpg
Naido

twin_peaks_vr_7.jpg
BOB

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ