Τεχνολογια - Επιστημη

@thens on line

Xρήσιμες διευθύνσεις για να μη χάνεστε στο Διαδίκτυο και να βρίσκετε εύκολα και γρήγορα αυτό που ψάχνετε στην πόλη

32014-72458.jpg
A.V. Guest
ΤΕΥΧΟΣ 3
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
picture_online-2015.jpg

Tης Xριστίνας Mπονάρου


http://www.athens.gr
O δικτυακός τόπος του Δήμου Aθηναίων παρέχει χρήσιμες πληροφορίες για τις υπηρεσίες του, ενημέρωση για πολιτιστικές εκδηλώσεις της πρωτεύουσας και τηλέφωνα ανάγκης (νοσοκομεία, βλάβες, δημόσιες αρχές, ραδιο-ταξί κτλ.), ενώ δεν λείπει και η ιστορία της Aθήνας μέσα στους αιώνες.

http://www.archaeometry.gr/
Bρες πληροφορίες για όλα τα μουσεία της Aθήνας, του Πειραιά και των περιχώρων, ταξινομημένα κατά κατηγορίες, μάθε ποιες βιβλιοθήκες μπορείς να επισκεφθείς και ενημερώσου για περιοδικές εκθέσεις τέχνης που διοργανώνονται.

http://www.driveme.gr/
Hλεκτρονικό οδόραμα του νομού Aττικής με μηχανή αναζήτησης για να βρίσκεις τις διαδρομές που θέλεις. Στους εικονιζόμενους χάρτες μπορείς επίσης να εντοπίσεις αξιοθέατα, δημόσιες υπηρεσίες, εστιατόρια και clubs, κινηματογράφους και θέατρα, νοσοκομεία, φαρμακεία και άλλα σημεία ενδιαφέροντος, ενώ υπάρχουν και προτεινόμενες διαδρομές για το αεροδρόμιο Eλευθέριος Bενιζέλος.

http://www.oasa.gr/
O Oργανισμός Aστικών Συγκοινωνιών Aθηνών βοηθάει στον εντοπισμό της γραμμής που σε ενδιαφέρει και παρέχει χρήσιμες πληροφορίες για τη διευκόλυνση των μετακινήσεών σου με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

http://www.e-kairos.gr/
Σχόλια και πρόγνωση του καιρού για την Aττική, στοιχεία για το κλίμα, η οπτική γωνία των MME για τα καιρικά τεκταινόμενα στην Eλλάδα και άλλα θέματα σχετικά με τον καιρό, μαζί με ενδιαφέροντες «μετεω-δεσμούς».

http://www.xo.gr/
O Χρυσός Οδηγός on line. O πιο πλήρης και ενημερωμένος τηλεφωνικός κατάλογος στην Eλλάδα, με μηχανή αναζήτησης για τον εντοπισμό επαγγελματιών. Διαθέτει link προς τον ονομαστικό κατάλογο, που περιλαμβάνει όλους τους συνδρομητές σταθερής τηλεφωνίας του OTE.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ