Τεχνολογια - Επιστημη

Παίξε δυνατά στο gameAthlon 2018

Το μεγαλύτερο gaming event powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ijolkjl.jpg

Μετά από τόσα φεστιβάλ και διοργανώσεις που απευθύνονται στους λάτρεις του fitness, βιβλιόφιλους, tattoo lovers ή μουσικόφιλους, ήταν λογικό ο αδερφός μου να ενθουσιαστεί όταν επιτέλους δημιουργήθηκε ένα event για τους geeks ή αλλιώς gamers. To 2017 ήταν η πρώτη χρονιά διοργάνωσης του gameAthlon και ο αδερφός μου με την παρέα του ήταν από τους πρώτους που προμηθεύτηκαν τα εισιτήριά τους. Όταν τελείωσε, ήταν τόσο ενθουσιασμένοι από την εμπειρία τους που με έβαλαν στον πειρασμό να πάω κι εγώ να δω τι... παίζει!

Φέτος, το μεγαλύτερο gaming event της Αθήνας έρχεται στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου (TaeKwonDo), το Σαββατοκύριακο 2 & 3 Ιουνίου, με την υποστήριξη της ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Οι συμμετοχές αναμένεται να ξεπεράσουν τις περσινές των 1.400 παικτών, οπότε μπήκα κατευθείαν να κλείσω θέσεις για μένα και τον αδερφό μου στο gameathlon.eu. Άλλωστε μου αρέσουν πολύ τα games και με περισσότερα από 18 τουρνουά με  130 κονσόλες XBOX & PS4 και 100 PC σίγουρα θα καταφέρω να διακριθώ σε κάποιο. Το κίνητρο εξάλλου δεν είναι μικρό, μιας και τα έπαθλα ξεπερνούν τα €20.000.

Διάβασα στην επίσημη σελίδα του gameAthlon και για δημοφιλείς YouTubers και Pro-Gamers που θα συμμετάσχουν στο 360οstage, την παρουσία των οποίων θα μπορούμε να απολαύσουμε και από τρία viewing points. Επιπλέον, όσοι βρεθούν στο gameAthlon 2018, θα μπορούν να πάρουν μέρος σε μοναδικά high-tech activations από τον ΓΕΡΜΑΝΟ, μέσα από τα οποία θα μπορούν να δημιουργήσουν το ψηφιακό τους 3D avatar (πάντα ήθελα να με δω σαν χαρακτήρα του mortal combat) και να ζωγραφίσουν σε VR περιβάλλον τα δικά τους έργα. Α, επίσης, θα πραγματοποιηθούν πρωτότυπα παιχνίδια συγκέντρωσης όπου παίζεις σε mixed reality περιβάλλον με μάσκες & γυαλιά εικονικής/επαυξημένης πραγματικότητας, Microsoft Holo Lens, δοκιμάζοντας τις ικανότητές σου.

Φυσικά, εκτός από τα τουρνουά και τα special events, όλο το Σαββατοκύριακο της διοργάνωσης θα υπάρχουν τα εκθεσιακά περίπτερα των μεγαλύτερων κατασκευαστών gaming και τεχνολογίας του κόσμου για να δοκιμάσουμε πρώτοι νέους τίτλους παιχνιδιών όπως το Detroit Become Human σε  PS4 και να ενημερωθούμε για τις τελευταίες τάσεις στο gaming.

Όλους τους κορυφαίους τίτλους παιχνιδιών, τις προηγμένες κονσόλες, αλλά και όλες τις νέες κυκλοφορίες από τον χώρο του gaming που θα δούμε στο gameAthlon, τα βρίσκουμε στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή στο e-shop www.germanos.gr.

gameathlon-poster-final.jpg

Info: 2-3/06, γήπεδο Taekwon-DO (Στάση τράμ Αγία Σκέπη), 11:00 με 22:00. Περισσότερες πληροφορίες στο gameathlon.eu.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.