Τεχνολογια - Επιστημη

Οι Millenials βάζουν τέλος στην παραδοσιακή τηλεόραση

Τι δείχνει έρευνα σε δείγμα 3.100 νέων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
358483-742495.jpg

Έρευνα που διεξήχθη από την Fluent Insights σχετικά με τις τηλεοπτικές συνήθειες 3.100 Μillenials, έδειξε ότι τουλάχιστον οι μισοί από τους ερωτηθέντες παρακολουθούν τηλεόραση αποκλειστικά σε mobile ή desktop πλατφόρμες.

Αξίζει να σημειωθεί πως τo Νetflix φαίνεται να αποτελεί την πιο δημοφιλή υπηρεσία streaming με περισσότερους από 100 εκατομμύρια συνδρομητές.

Όλα δείχνουν πως το τέλος των συμβατικών τηλεοράσεων είναι κοντά, καθώς την τελευταία πενταετία, οκτώ εκατομμύρια αμερικανοί χρήστες έχουν «κόψει το καλώδιο» και έχουν μεταβεί σε συνδρομές streaming μέσω αποκωδικοποιητών και tv boxes.

Η εταιρεία Anatomy Media δημοσίευσε μια ακόμα έκθεση που δείχνει ότι οι περισσότεροι θεατές ηλικίας 18-26 ετών δεν μπορούν να αντιστοιχίσουν τηλεοπτικές εκπομπές από τα ABC, NBC, FOX, CBS ή Disney με τα αντίστοιχα δίκτυα-κανάλια.

Το 65% των ερωτηθέντων μπόρεσε να αναγνωρίσει επιτυχώς μια εκπομπή του Netflix, σε σύγκριση με πολύ μικρότερο ποσοστό χρηστών, της τάξης του 31%, που μπόρεσε να αναγνωρίσει επιτυχώς σειρές που προβάλλονται από τα κανάλια των συμβατικών τηλεοράσεων.

Πηγή: secnews.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ