Τεχνολογια - Επιστημη

Πλέον θα θυμάσαι πάντα πού πάρκαρες το αυτοκίνητο

Η νέα αναβάθμιση για την εφαρμογή Google Maps σε Android και iOS προσθέτει τη λειτουργία «υπενθύμισης parking»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
351512-729279.jpg

Η νέα αναβάθμιση για την εφαρμογή Google Maps σε Android και iOS προσθέτει την λειτουργία «Υπενθύμισης Parking». Έτσι, οι χρήστες μπορούν πλέον εύκολα και γρήγορα να ενημερωθούν για το πού πάρκαραν το αυτοκίνητό τους.

Για τους χρήστες συσκευών Android αρκεί να πατήσετε στην μπλε κουκίδα και στη συνέχεια την επιλογή “Save your parking”. Τότε θα προστεθεί αυτόματα η θέση σας στον χάρτη, ενώ αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε περισσότερες πληροφορίες όπως την ώρα που παρκάρατε (για έλεγχο παρκόμετρου), την περιοχή του parking (π.χ. τομέας 5) και φωτογραφία, ενώ μπορείτε να μοιραστείτε με τους φίλους σας τη συγκεκριμένη τοποθεσία.

Σε ό,τι αφορά τους χρήστες iOS, είναι απαραίτητη προϋπόθεση να συνδέσετε το iPhone -είτε μέσω bluetooth είτε μέσω USB audio- με την κονσόλα του αυτοκινήτου ώστε το Google Maps να κρατήσει την τελευταία θέση του αυτοκινήτου, όταν η συσκευή αποσυνδεθεί από αυτό.

Σε περίπτωση που το αυτοκίνητό σας δεν μπορεί να συνδεθεί με iPhone, μπορείτε να προσθέσετε χειροκίνητα την θέση σας ανοίγοντας την εφαρμογή, πατώντας επάνω στην μπλε κουκκίδα στο χάρτη και επιλέγοντας το “Set as parking location”.

Πηγή: techgear.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ