Τεχνολογια - Επιστημη

Ζητούνται: Εθελοντές που θα ξαπλώνουν στο κρεβάτι 2 μήνες για 18.000 ευρώ

Για το καλό της επιστήμης και του διαστήματος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
348227-722695.jpg

Ζητούνται: νέοι, γυμνασμένοι και υγιείς άνδρες πρόθυμοι να μείνουν στο κρεβάτι κάνοντας το απόλυτο τίποτα για δύο μήνες με ανταμοιβή 18.000 ευρώ.

Οι ερευνητές του γαλλικού Ινστιτούτου Διαστημικής Ιατρικής (Medes) στην Τουλούζη ψάχνουν εθελοντές για να περάσουν 60 ημέρες ανάσκελα ώστε αυτοί να μελετήσουν πώς επιδρά η μικροβαρύτητα στον άνθρωπο. Στόχος του πειράματος είναι να δημιουργήσουν  την κατάσταση της απόλυτης έλλειψης βάρους που βιώνουν οι αστροναύτες στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

Οι 24 «τυχεροί» υποψήφιοι θα πρέπει να είναι ηλικίας από 20 έως 45 ετών, να μην καπνίζουν, να μην πάσχουν από αλλεργίες και ο δείκτης μάζας σώματος να κυμαίνεται από 22 έως 27. Οι υποψήφιοι θα περάσουν πρώτα από μια δοκιμαστική περίοδο δύο εβδομάδων και στη συνέχεια θα περάσουν στο κρεβάτι.

Όλα γίνονται στο όνομα της επιστήμης και του διαστήματος. Η δουλειά δεν είναι όσο εύκολη φαίνεται. Όσοι περάσουν τα τεστ θα περάσουν δύο μήνες στο κρεβάτι ανάσκελα και θα κάνουν τα πάντα πάνω σε αυτό: θα τρώνε, θα πλένονται και θα κάνουν όλες τις σωματικές ανάγκες στο κρεβάτι. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ