Τεχνολογια - Επιστημη

«Επιστήμη και Θρησκεία»: Συν-διάλεξη στις 25 Μαρτίου

Σπουδαίοι ομιλητές, ελεύθερη είσοδος

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
124149-278596.jpg

Σημαντική συν-διάλεξη με θέμα «Επιστήμη και θρησκεία» διοργανώνει αύριο Παρασκευή, 25η Μαρτίου και ώρα 7 – 9.30 το βράδυ στον πολυχώρο «Αίτιον», η Ένωση των Άθεων, με τρεις αξιοσημείωτους ομιλητές.

Το πρόγραμμα:

· Γιώργος Παξινός, Καθηγητής Ιατρικών Επιστημών στο Neuroscience Research Australia & στο Παν/μιο Νέας Νότιας Ουαλίας, αντεπιστέλλον μέλος της Ακαδημίας Αθηνών. Θέμα: «Νευροεπιστήμη & Θρησκεία»

· Δημήτρης Πλατής, Βιοχημικός, MSc, Ph.D Παν/μίου Imperial College of Science, Technology and Medicine. Θέμα: «Η καταγωγή των ειδών: Η μεγαλύτερη αμαρτία του Δαρβίνου»

· Σπύρος Σφενδουράκης, Αναπληρωτής Καθηγητής Οικολογίας και Βιοποικιλότητας στο Πανεπιστήμιο Κύπρου (Τμήμα Βιολογικών Επιστημών). Θέμα: «Είναι η επιστήμη και η θρησκεία μη επικαλυπτόμενες επικράτειες;»

Το «Αίτιον» βρίσκεται Τζιραίων 8-10, μετρό Ακρόπολη. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Στη φωτογραφία ο Κάρολος Δαρβίνος.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τέλος τα social media για παιδιά κάτω των 15 ετών: Τι αλλάζει από την 1η Ιανουαρίου 2027
Τέλος τα social media για παιδιά κάτω των 15 ετών: Τι αλλάζει από την 1η Ιανουαρίου 2027

Η κυβέρνηση παρουσίασε το νομοσχέδιο για τον αποκλεισμό των ανηλίκων κάτω των 15 ετών από τα κοινωνικά δίκτυα. Πώς θα γίνεται η επαλήθευση ηλικίας, ποιες πλατφόρμες αφορά και ποιος θα έχει την ευθύνη εφαρμογής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY