Τεχνολογια - Επιστημη

Αυτό είναι το πρώτο εύκαμπτο smartphone και λέγεται ReFlex (video)

Χειρισμός και μέσω κάμψης

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
120911-270716.jpg

Καναδοί ερευνητές παρουσίασαν σε παγκόσμιο φόρουμ για την αλληλεπίδραση ανθρώπων-υπολογιστών, ένα πραγματικά εύκαμπτο κινητό τηλέφωνο. 

Το εύκαμπτο smartphone λέγεται ReFlex, το οποίο είναι πρωτότυπο, διαθέτει λειτουργικό android 4.4 και οθόνη αφής 720p OLED της LG ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο χειρισμός μέσω κάμψης. 

Όπως θα δείτε στο βίντεο λυγίζοντας το τηλέφωνο μπορούν να γυρίζουν οι σελίδες (π.χ. ενός περιοδικού σε πλατφόρμα όπως το issuu).

To ReFlex είναι δημιουργία του Εργαστηρίου Ανθρωπίνων Μέσων της Σχολής Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κουίνς στο Κίνγκστον του Οντάριο, με επικεφαλής τον καθηγητή Ροέλ Βερτεγκάαλ.

Σύμφωνα με τον Βέρτεγκααλ τα εύκαμπτα τηλέφωνα θα περάσουν στην παραγωγή μέσα στην  επόμενη πενταετία. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε τροχιά ο ελληνικός οπτικός μικροδορυφόρος Hyperion GR-1
Η Ελλάδα απέκτησε το πρώτο της «μάτι» στο διάστημα: Σε τροχιά ο Hyperion GR-1

Ο πρώτος ελληνικός οπτικός μικροδορυφόρος εκτοξεύθηκε με πύραυλο της SpaceX και θα παρέχει εικόνες υψηλής ανάλυσης για πυρκαγιές, πλημμύρες, θαλάσσια επιτήρηση και προστασία κρίσιμων υποδομών

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY