- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κοιμηθείτε γυμνοί για δυνατό και γόνιμο σπέρμα
Τα στενά εσώρουχα δεν ευνοούν τη γονιμότητα
Τα στενά και εφαρμοστά εσώρουχα θα μπορούσαν να βλάψουν το σπέρμα και να μειώσουν τις πιθανότητες να γίνει κάποιος μπαμπάς σύμφωνα με νέα έρευνα του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας του Παιδιού και Ανθρώπινης Ανάπτυξης του Μέριλαντ και του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ. Η έρευνα συστήνει στους άντρες που θέλουν να γίνουν μπαμπάδες να πετάξουν τελείως τα εσώρουχα και να κοιμούνται γυμνοί το βράδυ. Το πρωί να προτιμούν τα ευρύχωρα μποξεράκια, με τα οποία δεν ανάβουν οι όρχεις και ενισχύουν τις πιθανότητες γονιμότητας. Ούτως ή άλλως παλιότερη έρευνα διαπίστωσε ότι ειδικά οι όρχεις πρέπει να βρίσκονται έναν με δύο βαθμούς κάτω από τη θερμοκρασία του υπόλοιπου σώματος.
Τα δύο πανεπιστημιακά ιδρύματα παρακολούθησαν πώς επηρεαζόταν η ποιότητα του σπέρματος 500 άντρων ανάλογα με τα εσώρουχα που φορούσαν για 12 μήνες. Διαπίστωσαν πως οι άντρες που φορούν μποξεράκια κατά τη διάρκεια της ημέρας και κοιμόντουσαν γυμνοί το βράδυ είχαν κατά 25% χαμηλότερο κατακερματισμό DNA στα σπερματοζωάριά τους σε σχέση με τους άντρες που φορούσαν στενά εσώρουχα πρώι-βράδυ. Το υψηλό ποσοστό κατάτμησης DNA στα σπερματοζωάρια ενός άνδρα μπορεί να αποκαλύψει μια αιτία ανδρικής υπογονιμότητας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ύπνος χωρίς ρούχα είτε πρόκειται για άντρες είτε για γυναίκες μειώνει τις πιθανότητες εμφάνισης μυκητιάσεων στα γεννητικά όργανα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Ελληνοαμερικανός οικονομολόγος εξηγεί τι χρειάζεται να κάνει η Ελλάδα για να προσαρμοστεί στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης
Νέα αγωγή κατά της Sony αμφισβητεί αν οι παίκτες αγοράζουν ή απλώς νοικιάζουν τα ψηφιακά παιχνίδια τους
Τα μοντέλα Claude απέκτησαν πρόσβαση στο διαδίκτυο και παραβίασαν συστήματα οργανισμών
Μικρές αλλαγές, μεγάλη διαφορά
Sony και Warner ζητούν δισεκατομμύρια ευρώ για παράνομη χρήση στίχων στην εκπαίδευση του Claude
Τι εξήγησε ο Ομότιμος Καθηγητής Φαρμακολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης
Η συμφωνία που ανοίγει μια νέα συζήτηση για την ευθύνη των τεχνολογικών εταιρειών
Όταν τα συστήματα Τεχνητής Νοημοσύνης ξεφεύγουν από τον έλεγχο – και οι ίδιοι οι δημιουργοί τους ζητούν από την πολιτική να τους βάλει φρένο.
Οι νέοι περιορισμοί για τους εφήβους - Αυξάνονται οι πιέσεις από Ευρώπη και Ασία
Η αναγκαιότητα της διά βίου μάθησης σε ένα μεταβαλλόμενο τοπίο
«Η AI είναι πιο επικίνδυνη απ’ όσο παραδέχονται οι τεχνολογικοί κολοσσοί»
Το Audorama 2.0 εντοπίζει κινήσεις και γεγονότα, προτείνει ήχους και τα μετατρέπει σε επεξεργάσιμο υλικό, αφήνοντας τον τελικό λόγο στον δημιουργό
Οι αγώνες περιλαμβάνουν 51 αθλήματα, από ταχύτητες και άλματα μέχρι αυτόνομο ποδόσφαιρο, πινγκ πονγκ και χορό
Η Ελλάδα πρωτοπορεί με το «Hellenic Fire System»
Το άστρο S301 κινείται με ταχύτητα περίπου 25.000 χιλιομέτρων το δευτερόλεπτο
Ο ομότιμος καθηγητής Οικονομικών του Tufts θεωρεί ότι η τεχνητή νοημοσύνη δημιουργεί κάτι διαφορετικό σε κλίμακα και κυρίως σε ταχύτητα
«Η Meta ήξερε ότι οι έφηβοι εθίζονται», λένε οι εισαγγελείς - Τα έγγραφα που «καίνε» την εταιρεία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.