SKY express
Ταξιδια

Πώς μια καλή πτήση σε κάνει χαρούμενο στις διακοπές

Νέα δρομολόγια σε Φρανκφούρτη, Ντίσελντορφ, Βαρσοβία και προσφορά για κρατήσεις που πραγματοποιούνται μεταξύ 03 – 11 Αυγούστου για την Ρόδο
114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

SKY express: Το “Greece is Bliss”, η Business Class, τα γεύματα και τα νέα δρομολόγια

Ένας ειδυλλιακός προορισμός, το σωστό πλάνο, η καλή παρέα, η ανεβασμένη διάθεση αλλά κυρίως το καλό ταξίδι πάντα παίζουν ρόλο στις καλοκαιρινές διακοπές. Το εισιτήριο αυτή τη φορά γράφει «Λονδίνο» και ανυπομονώ να φτάσω σε μερικές ώρες από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στον προορισμό μου. Ανεβαίνω δυο δυο τα σκαλιά από τη χαρά μου και το μάτι μου πέφτει αμέσως πάνω στο “Greece is Bliss”, το μότο που έχει επιλέξει η SKY express να κοσμεί το αεροσκάφος της AIRBUS A320neo (αλλά και το AIRBUS A321neo) με το οποίο ταξιδεύουμε με την πενταμελή παρέα μου, επικοινωνώντας έτσι, ξεκάθαρα την ταυτότητα της εταιρείας.

Για αρχή έχω επιλέξει ENJOY ναύλο που εμπεριέχει όλες τις υπηρεσίες χωρίς επιπλέον χρέωση ώστε να έχω όσα χρειάζομαι στο ταξίδι ανά πάσα στιγμή. Τόσο η ταχύτερη διέλευση από τον έλεγχο ασφαλείας με το Fast Lane, όσο και η προσθήκη επιπλέον αποσκευών με εξυπηρετούν απίστευτα αφού κατάφερα να πάρω για την μια εβδομάδα διακοπών ότι έχω ανάγκη. Ρούχα, παπούτσια, δώρα, τα πάντα. Παράλληλα, η παρέα μου που επέλεξε από όλους τους τύπους ναύλων, δεν ανησύχησε καθόλου αφού ήξερε εξαρχής πως μπορεί να έχει και εκείνη, χειραποσκευή και προσωπικό αντικείμενο, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Πώς άλλωστε να αποχωριστεί κανείς στις διακοπές την επαγγελματική μηχανή του αλλά και την polaroid του; Ευτυχώς όλοι είχαμε επιλέξει πρόσβαση στο I VIP Lounge για ένα απολαυστικό πρωινό πριν την πτήση μας.

Στη συνέχεια, κάθομαι αναπαυτικά στη θέση μου που βλέπει -φυσικά-παράθυρο και βάζω το κινητό μου σε λειτουργία πτήσης. Το ταξίδι μόλις αρχίζει σκέφτομαι και η ταξιδιωτική εμπειρία με τη SKY express ήδη από τα πρώτα μόλις λεπτά είναι απολαυστική. Δεν βλέπω την ώρα να παραγγείλω ό,τι επιθυμώ στην πτήση του εξωτερικού μου, από τον ανανεωμένο κατάλογο των DRINKS & BITES. Capuccino, σάντουιτς, σνακ και φυσικά σοκολάτα, τα έχει όλα. Οι επιβάτες της SKY express  άλλωστε με τα συγκεκριμένα προνόμια μπορούν να απολαύσουν ότι λαχταρούν.

Με τη SKY express η Business Class είναι Bliss και το ταξίδι γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό

O Νίκος από την άλλη είναι φαν της Business Class διότι θέλει κάθε φορά που ταξιδεύει να έχει ακόμη περισσότερα προνόμια. Η προτεραιότητα σε κάθε στάδιο του ταξιδιού, η δωρεάν πρόσβαση στα VIP Lounges, η δυνατότητα μεταφοράς επιπλέον αποσκευών και κιλών, οι fine dining επιλογές από έναν premium κατάλογο με γεύσεις που μένουν αξέχαστες αλλά και η ψυχαγωγία κατά τη διάρκεια της πτήσης, ήταν μερικές από αυτές. Όλα τα παραπάνω συνδυάζουν έτσι τη βιωσιμότητα, την άνεση και την πιο εκλεπτυσμένη εμπειρία που ο κάθε ταξιδιώτης επιζητά για να νιώσει άνετα σαν να βρίσκεται στο σπίτι του.

Στη SKY express πλέον η Business Class είναι διαφορετική, είναι Bliss. Με την Bliss προσφέρονται στους επιβάτες μία σειρά διαφορετικών επιλογών σε κάθε στάδιο του ταξιδιού τους για μια ιδιαίτερη ταξιδιωτική εμπειρία. Η SKY express επαναπροσδιόρισε την Business Class και παρουσίασε για πρώτη φορά στις αρχές Ιουλίου την BLISS, που ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2023 από το δρομολόγιο Αθήνα-Παρίσι-Αθήνα, για να επεκταθεί από τον Αύγουστο του 2023 σε Βρυξέλλες και Λονδίνο. Από τον Σεπτέμβριο του 2023 θα υπάρχει μάλιστα δυνατότητα πτήσεων σε Ρώμη, Μιλάνο και Μόναχο, προκειμένου να αναπτυχθεί σταδιακά το μεγαλύτερο μέρος του δικτύου της εταιρείας και οι επιβάτες να απολαμβάνουν ταξίδια σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

SKY express αεροσυνοδοί

Μπορεί καλά καλά να μην έχουμε φτάσει αλλά ενημερωθήκαμε από τις ανακοινώσεις του πληρώματος ότι η SKY express ανακοίνωσε την επέκταση του πτητικού της προγράμματος σε τρία στρατηγικά αεροδρόμια της Ευρώπης, Φρανκφούρτη, Ντίσελντορφ και Βαρσοβία και σχεδιάζουμε ήδη το επόμενο trip. «Πού θα είναι το επόμενο ταξίδι;» ρωτά η Νάντια, το τρίτο μέλος της παρέας και η απάντηση είναι κάπως ομόφωνη, «Βαρσοβία για αρχή». Ήδη, οι κρατήσεις για τα νέα αυτά δρομολόγια είναι διαθέσιμες και έχουμε τη δυνατότητα να ξεκινήσουμε το ταξίδι μας σε αυτούς τους προορισμούς από τις 29/10/2023. Βγάζω το σημειωματάριό μου και ξέρω την διαδικασία, πάει απευθείας στα next travel goals αφού η SKY express φέρνει ακόμα πιο κοντά την Αθήνα με τη βόρειοκεντρική Ευρώπη και την πρωτεύουσα της Πολωνίας με απευθείας πτήσεις προς το Διεθνές Αεροδρόμιο της Βαρσοβίας «Φρεντερίκ Σοπέν» (WAW).

Η SKY express, η μεγάλη ελληνική αεροπορική εταιρεία, επενδύει συνεχώς στην περαιτέρω επέκταση αφού έχοντας εντάξει ήδη από τον Οκτώβριο του 2023 το αεροδρόμιο του Μονάχου μεταξύ των προορισμών της, εμπλουτίζει το πτητικό της πρόγραμμα προς τη Γερμανία προσθέτοντας σε αυτό το Διεθνές Αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης (FRA), που αποτελεί το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Γερμανίας και το τρίτο μεγαλύτερο στην Ευρώπη. Ακόμη, και το Διεθνές Αεροδρόμιο Ντίσελντορφ (DUS), τον τρίτο μεγαλύτερο αεροπορικό κόμβο της Γερμανίας.

SKY express

Αναλυτικά το πρόγραμμα των νέων δρομολογίων:

Αθήνα - Φρανκφούρτη:
Συχνότητα: 6 φορές την εβδομάδα
Ημέρες Πτήσεων: Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Κυριακή 
Δες εδώ.

Αθήνα - Ντίσελντορφ:
Συχνότητα: 4 φορές την εβδομάδα
Ημέρες Πτήσεων: Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, Κυριακή
Δες εδώ.

Αθήνα - Βαρσοβία:
Συχνότητα: 5 φορές την εβδομάδα
Ημέρες Πτήσεων: Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Κυριακή
Δες εδώ.

SKY express

Το σημαντικό είναι ότι η επέκταση του πτητικού προγράμματος της εταιρείας σε τρία πολύ στρατηγικά αεροδρόμια της Ευρώπης, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της SKY express να δημιουργεί ακόμα περισσότερες ευκαιρίες συνδεσιμότητας για τη χώρα, εξυπηρετώντας όλο τον χρόνο το επιβατικό κοινό με τους πιο ανταγωνιστικούς όρους. Η προσθήκη των τριών νέων προορισμών της Φρανκφούρτης, του Ντίσελντορφ και της Βαρσοβίας δίνει περαιτέρω ώθηση για την υλοποίηση του μακρόπνοου πλάνου της SKY express.

Αυτό διαπιστώνεται και μέσα από τα δεδομένα της οργανικής ανάπτυξης της SKY express που προδιαγράφουν μία ανοδική πορεία για το 2023. Η πρόβλεψη αποτυπώνεται πιο αναλυτικά σε 54.000 πτήσεις, 4.400.000 επιβάτες, περισσότερους από 65 προορισμούς και 360 εκ. εκτιμώμενα έσοδα. Η SKY express αποδεικνύει με αυτό τον τρόπο έμπρακτα ότι αφουγκράζεται διαρκώς τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιείται και ανταποκρίνεται με τρόπο άμεσο και πρακτικό αλλά κυρίως με ασφάλεια.  

SKY express

Η συνεισφορά και οι διακοπές με την SKY express στη Ρόδο

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η άμεση συνεισφορά της από την πρώτη ημέρα των καταστροφικών πυρκαγιών στη Ρόδο, όπου σε συνεργασία με φορείς και οργανώσεις, μετέφερε είδη πρώτης ανάγκης στο νησί. Η ανταπόκριση αυτή της εταιρείας συνεχίζει, σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, όπου και όσο υπάρχει ανάγκη. Πρωταρχικό πάντα μέλημα της SKY express άλλωστε, σε αντίστοιχες έκτακτες συνθήκες είναι να συνεχίζεται ταυτόχρονα η μεταφορά και η διασύνδεση επιβατών, ειδικού προσωπικού (όπως οι εναερίτες, διασώστες, εθελοντές) και αγαθών πρώτης ανάγκης με ασφαλή τρόπο.

Έτσι, η SKY express, συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό της Ρόδου και των ανθρώπων της και δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες της να ταξιδέψουν ξανά από και προς το νησί επωφελούμενοι από μία νέα προσφορά που παρέχει έκπτωση -25%. Στόχος της εταιρείας είναι να συμβάλλει με τη σειρά της στην εξέλιξη της τουριστικής κίνησης της Ρόδου και να δώσει ακόμα περισσότερα κίνητρα στους ταξιδιώτες για να γνωρίσουν αυτό το μοναδικό προορισμό. H προσφορά αυτή ισχύει για κρατήσεις που πραγματοποιούνται μεταξύ 03 – 11 Αυγούστου και αφορά στην ταξιδιωτική περίοδο από 03/08 έως και 25/09. Η διαδικασία είναι πολύ απλή αφού το μόνο που χρειάζεται είναι η εισαγωγή του κωδικού RHODES στο πεδίο εκπτωτικό κουπόνι.

Κάπου εδώ το ταξίδι μας φτάνει στο τέλος του και εμείς ανυπομονούμε να πάρουμε τις βαλίτσες μας πρώτοι και να εξερευνήσουμε γρήγορα την πόλη. Το Buckingham Palace, το Βρετανικό Μουσείο, το  Hyde Park & Kensington Gardens, το Big Ben και το Βρετανικό κοινοβούλιο, όλα. Το θέμα είναι ότι όπου κι αν επιλέξεις να βρεθείς κι εσύ αυτό το καλοκαίρι είτε στο εσωτερικό και στη Ρόδο, βοηθώντας το νησί να ανακάμψει είτε στο εξωτερικό, παρέα με την SKY express, θα απολαύσεις το ταξίδι σου και με το παραπάνω.

Extra info: Όλα απαραίτητα βήματα της διαδικασίας μαζί με τους όρους και τις προϋποθέσεις περιγράφονται αναλυτικά εδώ

SKY express

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

Δειτε περισσοτερα